ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Κύπρος, Νίκος Αναστασιάδης, Νίκος Χριστοδουλίδης, Χάρης Γεωργιάδης,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Κύπρος θα στηρίξει τις θέσεις της νέας ελληνικής κυβέρνησης στα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης , διαβεβαίωσαν το Σάββατο με δηλώσεις του Κύπριοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης , μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο του ΡΙΚ, ανέφερε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης στη συζήτηση του ελληνικού ζητήματος στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο θα τονίσει την ανάγκη η Ευρώπη να στραφεί σε πολιτικές ανάπτυξης.
«Στη θέση αυτή υπήρξε συναντίληψη κατά τις επαφές του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα στην Κύπρο», είπε ο εκπρόσωπος, προσθέτοντας ότι συναντίληψη υπήρξε και στο ότι η κάθε χώρα θα πρέπει να προχωρήσει με το δικό της μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα. Αυτό που ζητά η Αθήνα είναι να της δοθεί χρόνος να το εφαρμόσει, τόνισε ο κ. Χριστοδουλίδης.
Ανάλογη ήταν και η τοποθέτηση ,του υπουργού Οικονομικών της Κύπρου Χάρη Γεωργιάδη ο οποίος δήλωσε ότι στο Eurogroup της Τετάρτης θα στηρίξει τις θέσεις της Ελλάδας.
























































