ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Νέα αρχεία βαθαίνουν το μυστήριο γύρω από τους συνδαιτυμόνες του Τζέφρι Έπσταϊν
Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
Έγγραφα υποδηλώνουν σχέδιο του Επστάιν για τη δημιουργία «ανώτερης δεξαμενής γονιδίων» μέσω θυμάτων
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι προηγούμενοι συγκυβερνήτες δεν μπορούσαν να ξεμυτίσουν από τα σπίτια ή τα υπουργεία τους δίχως να τους φυλά ένας στρατός, από τον φόβο του λαού.
Ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν έχει τέτοια προβλήματα. Κυκλοφορεί ανάμεσα στους πολίτες μόνος, ολομόναχος, δίχως ούτε έναν αστυνομικό να τον προσέχει.
Η κάμερα τον “έπιασε” να περπατά στην Πλατεία Συντάγματος πηγαίνοντας στη Βουλή. Ο υπουργός Οικονομικών μιλά στο τηλέφωνο και κινείται ανάμεσα στους περαστικούς, από τους οποίους περνά και απαρατήρητος εξαιτίας της απλότητάς του.
Αυτό είναι το μεγαλείο της δημοκρατίας. Και όπως έλεγαν και οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι, “είναι γνώρισμα των τυράννων να έχουν σωματοφύλακες”.
























































