ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Οι ισραηλινοί στρατιώτες στο υπόγειο κάστρο της Χεζμπολάχ - Μια τρομοκρατική μυρμηγκοφωλιά
Κύπρος: Τρομοκρατημένοι οι αποσχιστές Τουρκοκύπριοι (εξισλαμισμένοι-τουρκεμένοι Έλληνες) από τη συμμαχία Ελλάδας-Ισραήλ
Ο Τραμπ διόρισε την Κέιτι Ζακαράια ως νέα εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου
Ο Ντ. Τραμπ «τελειώνει» τον Ζελένσκι: «Ήρθε η ώρα η Ουκρανία να αποκτήσει νέο πρόεδρο»
ΗΑΕ: Ο συγκυβερνήτης της Flydubai σχεδίαζε επίθεση τύπου 11ης Σεπτεμβρίου στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στη Βουλή για να παρακολουθήσει τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.
Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ δεν παρακολούθησε την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα από το γραφείο του, αλλά εντός της Ολομέλειας, στα έδρανα των κρατικών λειτουργών, αριστερά του Προεδρείου.
«Ήρθα για να ακούσω τον πρωθυπουργό», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης όταν οι δημοσιογράφοι έκπληκτοι τον είδαν να εισέρχεται στη Βουλή.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν η κόρη του, Αλεξάνδρα, η οποία τον συνόδευε στη Βουλή, τον ρώτησε πώς του φάνηκε ο κ. Τσίπρας, εκείνος φέρεται να απάντησε: «Ήταν απίστευτος…».























































