ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Γερμανία, Γερμανικές Αποζημιώσεις, Γερμανικές Οφειλές, Γερμανική Κατοχή, Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, Κατοχικό Δάνειο, Ναζί,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας και αρχηγός του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD), Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, απέρριψε το αίτημα του πρωθυπουργού της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα, για αποζημιώσεις για τη ναζιστική κατοχή της Ελλάδας, υποστηρίζοντας στη διάρκεια συνεδρίασης του κόμματός του στο Νάουεν, κοντά στο Βερολίνο, πως τέτοια θέματα έχουν ρυθμισθεί οριστικά με τις διαπραγματεύσεις, που οδήγησαν το 1990 στην ενοποίηση της Γερμανίας.
Ερωτηθείς αν το Βερολίνο θα πλήρωνε αποζημιώσεις, ο Ζ. Γκάμπριελ δήλωσε: «Η πιθανότητα είναι μηδενική».
«Όλα αυτά τα θέματα ρυθμίσθηκαν νομικά οριστικά με τη συνθήκη 2 συν 4» που υπογράφηκε το 1990 ανάμεσα στα δύο γερμανικά κράτη και τους Συμμάχους, οι οποίοι παραιτήθηκαν τότε των δικαιωμάτων τους επί των ηττημένων του 1945 – και η συνθήκη εγκρίθηκε από τον Ελλάδα, επέμεινε ο Ζ. Γκάμπριελ.
























































