Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σακελλαρίδης: Εκτός λίστας μεταρρυθμίσεων το email Χαρδούβελη

Σακελλαρίδης: Εκτός λίστας μεταρρυθμίσεων  το email Χαρδούβελη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δεν συζητάμε το email Χαρδούβελη, «δεν είναι στο τραπέζι των μεταρρυθμίσεων», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, τονίζοντας η λίστα που θα αποσταλεί στους εταίρους εντός της ημέρας, θα περιέχει μια σειρά μεταρρυθμίσεων, τις οποίες η κυβέρνηση θεωρεί απαραίτητες για να πάρει ανάσα η κοινωνία και να πατήσει στα πόδια της η οικονομία.

«Θα περιλαμβάνει μεταρρυθμίσεις με στόχο την πάταξη της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς, ώστε οι φόροι να κατανέμονται με έναν τρόπο ο οποίος θα είναι πιο δίκαιος, από κοινωνικής πλευράς», δήλωσε ο κ. Σακελλαρίδης, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ.

Μία από τις επιτυχίες, πρόσθεσε, είναι ότι δεν συζητάμε το email Χαρδούβελη, «δεν είναι στο τραπέζι των μεταρρυθμίσεων. Σκοπός της κυβέρνησης, τόνισε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, «είναι μια αμοιβαία επωφελής λύση».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι η λίστα των μεταρρυθμίσεων που προτείνει η κυβέρνηση θα αποσταλεί στους εταίρους της εντός της ημέρας. «Για τη λίστα θα γίνει τηλεδιάσκεψη του Eurogroup, όχι κανονική συνεδρίαση, κάτι πολύ θετικό, γιατί σημαίνει ένα πλαίσιο αποδοχής, όσο και λιγότερες πιέσεις, από τους εταίρους», σημείωσε.

Αναφερόμενος στις αιτιάσεις του Μανώλη Γλέζου ο κ. Σακελλαρίδης είπε ότι «Η κυβέρνηση σταδιακά πετυχαίνει νίκες, δεν μπορεί μέσα σε τρεις εβδομάδες να αλλάξουμε τα πάντα, δεν έχουμε μαγικό ραβδάκι».

Και πρόσθεσε: «Μέσα σε αυτές τις τρεις εβδομάδες καταφέραμε όσα δεν κατάφεραν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις σε πέντε χρόνια, δεν κερδίσαμε τον πόλεμο, αλλά η κυβέρνηση βάζει τις βάσεις που επιζητά ο Μανώλης Γλέζος, εμείς και η κοινωνία. Ο Μανώλης Γλέζος λέει αγωνίες που υπάρχουν στο μυαλό μας, απαντώ με μεγάλο σεβασμό στους αγώνες του, είμαστε στην αρχή μιας σκληρής διαπραγμάτευσης».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Επιστρέφει στην πολιτική και αναλαμβάνει θέση-κλειδί στη Νέα Αριστερά

Οι επικρατέστεροι για την διαδοχή του Αλέξη Tσίπρα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Τσίπρας: Με την ψήφο μας να βάλουμε φραγμό σε μια ανεξέλεγκτη και ασύδοτη Δεξιά διακυβέρνηση

Ο Δένδιας τίμησε Γλέζο και Σάντα που κατέβασαν τη ναζιστική σημαία από την Ακρόπολη

Μητσοτάκης: Σε ολόκληρη την Ελλάδα θα κυματίζει παντοτινά μόνο η γαλανόλευκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...