ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Jerusalem Post: Πώς η ίδρυση του Ισραήλ αντικατοπτρίζει την Ελληνική Ανεξαρτησία - και γιατί αυτό αγνοείται
Το Ιράν διαθέτει αρκετό πλουτώνιο για την κατασκευή άνω των 200 πυρηνικών βομβών
Ξένες πολιτοφυλακές σε σημεία ελέγχου στην Τεχεράνη
Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση
Βόρεια Κορέα: Αυτόματη εξαπόλυση πυρηνικής επίθεσης σε περίπτωση δολοφονίας του Κιμ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης, καλεσμένος στην εκπομπή “Ελεύθερος Σκοπευτής” του Γιώργου Τράγκα, την Πέμπτη το βράδυ ξημερώματα Παρασκευής, αποκάλυψε για πρώτη φορά τον τρόπο με τον οποίο οι Γερμανοί ελέγχουν όλο το σύστημα στην Ελλάδα. Από πολιτικούς και επιχειρηματίες μέχρι και δημοσιογράφους.
«Στόχος της Γερμανίας είναι να έχουν σε μόνιμη εξάρτηση τους Έλληνες» λέει ο κ. Χατζημαρκάκης, ενώ αποκάλυψε και απόρρητο γερμανικό έγγραφο που μαρτυρά ότι η Γερμανία παραδέχεται ότι η χώρα μας δικαιούται επιστροφή των κατοχικών δανείων αλλά δεν τα διεκδικεί η Ελλάδα!
Ο κ. Χατζημαρκάκης επίσης μίλησε για τα επιπλέον δάνεια που πήραν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ενώ ξάφνιασε όταν είπε ότι το περιοδικό Focus έκανε το χυδαίο εξώφυλλο, που εμφάνιζε το άγαλμα της Αφροδίτης με άσεμνη χειρονομία, μόνο και μόνο για να εκβιάσει τον ΕΟΤ και να του εξοφλήσει τουριστική διαφήμιση!
Δείτε όλες τις αποκαλύψεις του Γιώργου Χατζημαρκάκη στον Γιώργο Τράγκα:
























































