ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Νέα Δημοκρατία,


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επίθεση στα στελέχη της Κυβέρνησης κάνοντας λόγο για «ανθρώπους παλαβούς για το Ψυχιατρείο», οι οποίοι «βλέπουν παντού συνωμοσίες», εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 FM.
Τόνισε ότι η Βουλή «45 μέρες δεν έχει κάνει τίποτα και η Ζωή Κωνσταντοπούλου γυρίζει στα κανάλια και δηλώνει ότι θα βάλει απουσίες στους Βουλευτές».
Υπεραμύνθηκε της μεταναστευτικής πολιτικής της ΝΔ υποστηρίζοντας ότι «το Νομικό Συμβούλιο του κράτους έκρινε ότι δεν υπάρχει λόγος για την αλλαγή του νόμου Ραγκούση όπως τον εφάρμοσε η ΝΔ».
Τόνισε ότι «δεν μπορούν 10 εκατομμύρια Έλληνες να εκβιάζουμε 500 εκατομμύρια Ευρωπαίους για τους μετανάστες ή το χρέος», προσθέτοντας ότι ο λαός είναι κυρίαρχος αλλά κάνει και λάθη και θα κρίνουμε την ετυμηγορία του».
























































