ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την
Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
Κύπρος - Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Πόλεμος εντυπώσεων κατά του Μητροπολίτη που ξεσκέπασε το σκάνδαλο
Σύροι τζιχαντιστές -δήθεν στρατιωτικοί σύμβουλοι- στη Σαουδική Αραβία
Ο Ελ-Σαγιέντ αποκάλεσε το Μίσιγκαν «πρωτεύουσα της Αραβικής Αμερικής»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια νεανική παρουσία επέλεξε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, για την εκπροσώπηση του κόμματος στον Τύπο. Πρόκειται για την 32χρονη Ράνια Σβίγκου που παίρνει τη θέση του Πάνου Σκουρλέτη.
Η Ράνια Σβίγκου, αν και νέα, δεν είναι καινούρια στην πολιτική σκηνή, μιας και ήταν υποψήφια και στις βουλευτικές εκλογές του 2012 και στις ευρωεκλογές του 2014.
Είναι υποψήφια διδάκτορας στην Κοινωνιολογία της Εργασίας στο Πανεπιστήμιο της Ναντέρ και στο Κέντρο Κοινωνιολογικών και Πολιτικών Ερευνών του Εθνικού Κέντρου Επιστημονικής Έρευνας της Γαλλίας, με αντικείμενο τις ιδιωτικοποιήσεις δημοσίων επιχειρήσεων.
Σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές, ενώ συνέχισε τις σπουδές της σε μεταπτυχιακό επίπεδο στην πολιτική επιστήμη και την κοινωνιολογία.
























































