Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αθώωση Κασιδιάρη για τον on air χαστούκι στην Κανέλλη πρότεινε ο εισαγγελέας

Αθώωση Κασιδιάρη για τον on air χαστούκι στην Κανέλλη πρότεινε ο εισαγγελέας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την αθώωση του Ηλία Κασιδιάρη για το τσαμπουκά και το χαστούκι που έδωσε, σε ζωντανό τηλεοπτικό στούντιο, στη Λιάνα Κανέλλη πρότεινε ο Εισαγγελέας. Ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ενώπιον του Δικαστηρίου για να εξηγήσει την συμπεριφορά του και την εν τέλι χειροδικία του εναντίον της βουλευτού του ΚΚΕ.

Eιδικότερα, ο εισαγγελέας ζήτησε την απαλλαγή του κατηγορουμένου για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Όπως είπε στην πρότασή του θα μπορούσε ο κατηγορούμενος να κηρυχθεί ένοχος για απλή σωματική βλάβη αλλά χρειάζονταν έγκληση εντός τριμήνου.

Κατά τα άλλα είπε ότι ήταν απαράδεκτη η συμπεριφορά του. «Ενας άνδρας δεν χτυπάει μια γυναίκα», είπε ο εισαγγελέας.

Κανέλλη: Έχω πάει σε πολέμους ξέρω να ξεχωρίζω την μπουνιά από το χαστούκι

Η μάρτυρας έκανε λόγο για τέσσερις μπουνιές που δέχτηκε από τον Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος, όπως είπε, ήταν εκτός ελέγχου με αφορμή αιτιάσεις της Ρένας Δούρου για δικαστικές του εκκρεμότητες.

«Προσπάθησα να μην πέσω κάτω. Δεν ήθελα να γίνω ρεζίλι… Έχω πάει σε πολέμους ξέρω να ξεχωρίζω την μπουνιά από το χαστούκι». Η Λιάνα Κανέλλη ανέφερε ότι από τα χτυπήματα επιδεινώθηκε η υγεία της. «Ήμουν ένας άνθρωπος σε πλήρη οδύνη. Δεν θέλησα να κάνω μήνυση γιατί από μόνη της η πράξη είναι εξευτελιστική. Μετά ήρθαν οι ναυτεργάτες, ο φόνος του Φύσσα», είπε η Λιάνα Κανέλη προκαλώντας αντιδράσεις στο ακροατήριο.

Τι υποστήριξε στην απολογία του ο Κασιδιάρης

Στην κακιά στιγμή απέδωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης την επίθεση σε βάρος του Λιάνας Κανέλη απολογούμενος για το χαστούκι. Μάλιστα, αρνήθηκε κατηγορητικά πως χτύπησε τη βουλευτή του ΚΚΕ με γροθιές επιμένοντας ότι επρόκειτο για χαστούκι. «Ορθώς είμαι κατηγορούμενος αλλά δεν υπήρξαν γροθιές», είπε.

«Απαντώ σε αυτό που είπε ο κ. Εισαγγελέας εάν ένας άνδρας νομιμοποιείται να χτυπάει μια γυναίκα; Κατηγορηματικά όχι, εάν όμως κάποιος βρισκόσασταν στη δική μου θέση θα είχε και αυτός μια άσχημη στιγμή» είπε ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής υπογραμμίζοντας πως αναγνωρίζει ότι « η συμπεριφορά μου δεν είναι η δέουσα».

«Ξέφυγα με την κυρία Δούρου. Δέχθηκα χτύπημα όμως με κάποια έντυπα στο πρόσωπο. Φαίνεται και ο σπασμός στο πρόσωπό μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κατηγορούμενος και συνέχισε
«Ασφαλώς και δεν υπήρξαν γροθιές, ένα χαστούκι στο πρόσωπο της κυρίας Κανέλη και δυο στον αέρα. Ούτε κοκκινίλα υπήρχε ούτε μόλωπας. Δεν μπορεί να δικάζομαι για επικίνδυνη σωματική βλάβη. Ορθώς είμαι κατηγορούμενος αλλά δεν υπήρξαν γροθιές».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος από το MEGA

Δημοσκόπηση: Μειώνεται η ψαλίδα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Καταλληλότερος πρωθυπουργός ξανά ο Κανένας

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Μόλις στο 26,6% η ΝΔ – Ο «Κανένας» έπιασε τον Μητσοτάκη στην καταλληλότητα

Δημοσκόπηση MRB: Έχασε την πρώτη θέση στη δημοτικότητα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Άρειος Πάγος: Ποινική δίωξη σε βάρος 11 βουλευτών των Σπαρτιατών και του Κασιδιάρη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...