Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι σάπιοι διεφθαρμένοι και διεστραμμένοι Ευρωπαίοι μας κάνουν και υποδείξεις!

Οι σάπιοι διεφθαρμένοι και διεστραμμένοι Ευρωπαίοι μας κάνουν και υποδείξεις!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε νουθεσίες προς τον Αλέξη Τσίπρα προχώρησε μέσω Twitter ο Βέλγος ευρωβουλευτής και συνυποψήφιός του για τη θέση του προέδρου της Κομισιόν Γκι Φερχόφστατ με αφορμή τις τελευταίες αναφορές του Έλληνα πρωθυπουργού σχετικά με τις γερμανικές αποζημιώσεις.

«Ο Τσίπρας θα πρέπει να βάλει όλη του τη δύναμη στο χτίσιμο του νέου μέλλοντος για την Ελλάδα και όχι στην υποδαύλιση του μίσους ανάμεσα σε Έλληνες και Γερμανούς» έγραψε ο επικεφαλής της ευρωομάδας των Φιλελεύθερων και Δημοκρατών.

guy_1

Τις ίδιες νουθεσίες, βεβαίως, δεν τις έκανε στην ακροδεξιά γερμανική φυλλάδα Bild που από το 2010 έχει βάλει πωλητήριο στην Ακρόπολη. Όχι, φυσικά… Θα τολμήσει ο Βέλγος, που δεν αποτελεί καν έθνος αλλά γεωγραφικό προσδιορισμό, να τα βάλει με τη Γερμανία;

Επίσης, κατά τον θρασύτατο πρώην πρωθυπουργό του Βελγίου «οι γερμανικές αποζημιώσεις δεν θα βοηθήσουν την Ελλάδα να αντιμετωπίσει τις πραγματικές αιτίες για την κατάρρευση του κράτους: τη διαφθορά και το πελατειακό πολιτικό σύστημα».

guy_2

Ας μας δώσουν πίσω οι Γερμανοί τα 575 δισ. ευρώ που μας χρωστάνε, ή 110.954 ευρώ σε κάθε πολίτη σύμφωνα με άλλους υπολογισμούς, και θα δείτε τι κράτος φτιάχνουμε… Και ας μπει ένα τέλος με αυτή την καραμέλα της διαφθοράς.

Η διαφθορά στην Ελλάδα έχει όνομα γερμανικό, λέγεται Siemens και όχι μόνο, λέγεται και εξοπλιστικά, από τη Γερμανία φυσικά…

Μιλάνε για διαφθορά στην Ελλάδα λες και στην Ιταλία δεν υπάρχει μαφία και στη Γερμανία δεν έχουν πιαστεί για οικονομικά σκάνδαλα πόσοι στο παρελθόν, μεταξύ των οποίων πρώτος και καλύτερος ο Σόιμπλε. Για διαβάστε το δημοσίευμα από το 2000:

soible

Ή μήπως να υπενθυμίσουμε ότι το 2012 ο Πρόεδρος της Γερμανίας Κρίστιαν Βουλφ αναγκάστηκε να παραιτηθεί από την Προεδρία της γερμανικής Δημοκρατίας επειδή διατηρούσε «ύποπτες σχέσεις» με επιχειρηματίες που του διασφάλιζαν προνομιακά δάνεια και πολυτελείς διακοπές με αντάλλαγμα την ευνοϊκή μεταχείριση των επιχειρήσεών τους από τις Αρχές. Που θα πούνε εμάς “διεφθαρμένους” αυτοί οι σάπιοι!

Ή μήπως νομίζουνε ότι ξεχάσαμε το σκάνδαλο με την παιδική πορνογραφία πριν ένα χρόνο, Φεβρουάριο του 2014, που ταρακούνησε την κυβέρνηση Μέρκελ και βρέθηκαν μπλεγμένοι Γερμανοί υπουργοί και βουλευτές που κάλυπταν ο ένας τα “βίτσια” του άλλου με ανήλικα;

Αυτοί, οι “αδιάφθοροι” που κρίνουν εμάς τους “διεφθαρμένους”, όπως ο άλλος, ο πολιτικός νάνος Σαρκοζί, που χρηματοδοτούνταν από τον Καντάφι και μετά πήγε και του έκανε πόλεμο… Θαυμάστε κάτι Ευρωπαίους αδιάφθορους… (Ας μην μιλήσουμε για τα ομαδικά όργια του Στρος Καν, αυτά ήταν… διασκέδαση).

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ισπανία: Τα αμαρτωλά «Καθαρά Χέρια» που κατηγορούν τη σύζυγο του Σάντσεθ

Ο Πιστόριους λέει ότι η Ρωσία γεμίζει τις αποθήκες της με όπλα – Μπορεί να ετοιμάζει κάτι μεγαλύτερο;

Ισπανία: Ο Σάντσεθ σκέφτεται να παραιτηθεί – Ποιος είναι ο λόγος

Ρωσία: Συνελήφθη ο υφυπουργός Άμυνας Τιμούρ Ιβανόφ για διαφθορά

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...