ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Αστυνομία της Νέας Υόρκης «άδειασε» τον Μαμντάνι για το ταξίδι της γυναίκας του στη Μέση Ανατολή
Δούναβης: Βρέθηκαν σκελετοί Γερμανών στρατιωτών του 1945 πάνω σε μοτοσικλέτα
Προειδοποίηση Τραμπ προς Ιράν για σοβαρές συνέπειες: «Ελέγχουμε πλήρως τα Στενά του Ορμούζ»
Τραγωδία στην Κίμωλο: Νεκρός 17χρονος ενώ έκανε μπάνιο στο σπίτι που διέμενε
Ρωσία: Κινέζοι εργάτες υποχρέωσαν τις Δυνάμεις Ασφαλείας σε υποχώρηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Aιφνιδιαστική επίσκεψη θα πραγματοποιήσει στο Βερολίνο ο Νίκος Κοτζιάς την ερχόμενη Κυριακή. Ο υπουργός Εξωτερικών θα βρεθεί στην γερμανική πρωτεύουσα, μία ημέρα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση του ρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ.
Ο υπουργός Εξωτερικών θα έχει συνάντηση με τον Γερμανό ομόλογό του Φρανκ-Βάλτερ Στάινμαγερ, τη δεύτερη μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Σε μία περίοδο που οι ελληνογερμανικές σχέσεις δεν διάγουν, τουλάχιστον σε επίπεδο δημόσιας ρητορικής, την καλύτερη περίοδό τους, η επίσκεψη Κοτζιά αποκτά ιδιαίτερη σημασία.
Λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της επίσκεψης Κοτζιά στο Βερολίνο δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.
Ωστόσο, διπλωματικοί κύκλοι σημείωναν ότι οι δύο άνδρες έχουν να συζητήσουν μία σειρά θεμάτων, όπως η κρίση στην Ουκρανία (σσ. σημειώνεται ότι έχει ανακοινωθεί ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το Κρεμλίνο στις 8 Απριλίου), οι εξελίξεις στα Δυτικά Βαλκάνια και ιδιαίτερα η πολιτική αστάθεια στην πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, αλλά και το «ελληνικό ζήτημα».
Δεν πρέπει άλλωστε να λησμονείται ότι ο κ. Στάινμαγερ προέρχεται από το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα.
























































