ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Για θέατρο δήθεν διαπραγμάτευσης μιλά ο Σαμαράς;

Για θέατρο δήθεν διαπραγμάτευσης μιλά ο Σαμαράς;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Νέα Δημοκρατία,

Την ανάγκη να προχωρήσει άμεσα η διαπραγμάτευση με τους εταίρους, επισημαίνει ο Αντώνης Σαμαράς σε δήλωσή του.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τονίζει ότι «μόλις βγαίναμε από το πρόγραμμα και τώρα η έλλειψη ρευστότητας έχει παραλύσει την ελληνική οικονομία».

Ο κ. Σαμαράς επισήμανε πως «πρέπει να υπάρξει συμφωνία γρήγορα και όχι πάλι θέατρο δήθεν διαπραγμάτευσης για να βγει η χώρα από την ύφεση».

Ο κ. Σαμαράς επισκέφθηκε τα περίπτερα των γουνεμπόρων της Καστοριάς, σε έκθεση στην Αθήνα, επισημαίνοντας την ανάγκη στήριξης του κλάδου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: Οι εκλογές θα γίνουν το 2027

Ηγετικός θρίαμβος Δένδια στο Συνέδριο της ΝΔ – Ο Νίκος Δένδιας γκρέμισε τις «Καγκελαρίες των τεχνοκρατών» και κατασυνέτριψε τους «μισθοφόρους της εξουσίας»: «Η εξουσία στις δημοκρατίες ασκείται στο όνομα του λαού»

Αλ. Τσίπρας για κόκκινα δάνεια: Κρατικά εγγυημένη ληστεία της μικρής και μεσαίας ιδιοκτησίας

Κ. Μητσοτάκης: Όσα είπε στο συνέδριο της ΝΔ – Παραδοχή για ακρίβεια

Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...