ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία - Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ
Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Γλιτώνει τα ισόβια ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου αφού ο πρώην υπουργός Οικονομικών είναι ένοχος μόνο για το αδίκημα της νόθευσης δημοσίου εγγράφου, καθώς έκανε μεν την λαθροχειρία στην λίστα Λαγκάρντ και αφαίρεσε τα ονόματα τριών συγγενικών του προσώπων (εξαδέλφες), αλλά έπεσε στα μαλακά, καθώς το κακούργημα μετατράπηκε σε πλημμέλημα.
Αντίθετα, αθώος κρίθηκε από το Ειδικό δικαστήριο ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου για το αδίκημα της απόπειρας απιστίας.
Το Ειδικό Δικαστήριο δια του προέδρου τους Νικολάου Πάσσου μετά από 13 μέρες ακροαματικής διαδικασίας ανακοίνωσε το απόγευμα ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου είναι ένοχος κατά πλειοψηφία για την νόθευση δημοσίου εγγράφου και ειδικά της λίστα Λαγκάρντ.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου από την περιβόητη λίστα Λαγκάρντ με τα 2.062 ονόματα καταθετών στην Τράπεζας «ΗSBC» της Γενέβης (Ελβετία), η οποία στάλθηκε από τη Πρεσβεία μας στο Παρίσι χέρι με χέρι στο γραφείο του πρώην υπουργού Οικονομικών, αφαίρεσε τρία ονόματα συγγενικών προσώπων του (εξαδέλφες του).
























































