ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σήμα κινδύνου από Τσελέντη: Η Ελλάδα κινδυνεύει από καταστροφές μακρινών σεισμών 8 Ρίχτερ
48ωρη κακοκαιρία Erminio: «Ζόρικη και επικίνδυνη» - Πότε και που θα ξεσπάσει
Στόχος τα υπόγεια στρατηγεία του Ιράν - Η νέα στρατηγική «Stand-In»
Ο persona non grata πρεσβευτής του Ιράν στον Λίβανο αρνείται να φύγει
Νίκος Δένδιας: Τέλος στις αυταπάτες - «Ούτε η ασφάλεια πλέον είναι δεδομένη ούτε η ειρήνη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Υπέρ του Καραμανλή τάσσεται ο πρώην υπουργός του κόμματος Κώστας Κιλτίδης, ο οποίος δηλώνει στα parapolitika.gr, πως «είναι επιτακτική μία ανάγκη ενός συνεδρίου επανίδρυσης, ακόμα και για νέο όνομα της κεντροδεξιάς παράταξης. Αν δεν γίνει αυτό νομοτελειακά θα εμφανιστεί ένα νέο κόμμα που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της κοινωνίας».
Για τον Αντώνη Σαμαρά έχει πολύ κακή άποψη. «Ο Σαμαράς είναι τραγικός πολιτικός. Η όλη του διαδρομή είχε ακραίες πολιτικές πράξεις και κατάφερε να απαξιώσει τελείως από τα θεμέλια το ιδεολογικό περιεχόμενο της παράταξης. Είναι εντυπωσιακή ωστόσο η απραξία των υποτιθέμενων στελεχών του κόμματος που δείχνουν πόσο ιδιοτελείς είναι, με νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου της πολιτικής».
Όσον αφορά τον Καραμανλή ο κύριος Κιλτίδης λέει πως “ματαιοπονούν αυτοί που τον βλέπουν στη ΝΔ ξανά. Ο Καραμανλής ή θα ιδρύσει νέο κόμμα σωτηρίας ή θα επανέλθει σε κυβέρνηση σωτηρίας”.
























































