ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο εδώλιο του Εφετείου πρόκειται να κληθεί ο πρώην Νομάρχης και πρώην βουλευτής Ευρυτανίας της ΝΔ Κώστας Κοντογεώργος για τη γνωστή υπόθεση της «ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ Α.Ε.».
Με ευρύτατη πλειοψηφία το Νομαρχιακό Συμβούλιο Ευρυτανίας, είχε παραχωρήσει δάνειο ύψους 4,7 εκατομμυρίων Ευρώ, στην Αναπτυξιακή Εταιρία «Ευρυτανία Α.Ε.». Πλην όμως, τα χρήματα διατέθηκαν για την κάλυψη τρεχουσών αναγκών της και όχι για αναπτυξιακούς σκοπούς.
Το Εφετείο Λαμίας, που εξέτασε την υπόθεση, απήλλαξε με βούλευμα 18 Νομαρχιακούς Συμβούλους, αλλά όχι και τον πρώην Νομάρχη, ο οποίος κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για απιστία και πρόκειται να κληθεί μόνος αυτήν τη φορά για εξηγήσεις.
























































