ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κώστας Σκανδαλίδης έχει στα σκαριά νέο κόμμα, ως νέο “κεντροαριστερό πόλο” το αναφέρουν και βρίσκεται σε αναμονή των εξελίξεων.
Όπως λέγεται αλλά και γράφεται, ο Κώστας Σκανδαλίδης θεωρεί ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν εντελώς διαφορετικά στο ΠΑΣΟΚ μέχρι τον Ιούνιο.
Συνομιλητές του αναφέρουν ότι δηλώνει παρών όχι στην επόμενη μέρα του Κινήματος αλλά ενός νέου κεντροαριστερού πόλου για τον οποίο έχει δουλέψει αφανώς από το 2008-2009 χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θέλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στο επικείμενο εγχείρημα.
























































