ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Αβραμόπουλος, Νέα Δημοκρατία,

















































Οι ισραηλινοί στρατιώτες στο υπόγειο κάστρο της Χεζμπολάχ - Μια τρομοκρατική μυρμηγκοφωλιά
Κύπρος: Τρομοκρατημένοι οι αποσχιστές Τουρκοκύπριοι (εξισλαμισμένοι-τουρκεμένοι Έλληνες) από τη συμμαχία Ελλάδας-Ισραήλ
Ο Ντ. Τραμπ «τελειώνει» τον Ζελένσκι: «Ήρθε η ώρα η Ουκρανία να αποκτήσει νέο πρόεδρο»
Ο Τραμπ διόρισε την Κέιτι Ζακαράια ως νέα εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου
Οι Αλαουίτες του Ισραήλ - Τα «τέκνα του Πλάτωνα» και «στρατιώτες» του Αγίου Γεωργίου από το 1981 έχουν ισραηλινή υπηκοότητα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παρέμβαση στις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις, μέσω μηνύματος που θα κατατείνει στην ανάγκη συγκρότησης ενός ευρύτερου φιλευρωπαϊκού – μεταρρυθμιστικού μετώπου, φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να σχεδιάζει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Ο Έλληνας Επίτροπος μπορεί μεν με την παραίτησή του από τη θέση του Αντιπροέδρου της ΝΔ να εμφανίζεται απελευθερωμένος (και από την πολιτική συμφωνία που είχε μέχρι πρότινος με τον Αντ. Σαμαρά), ωστόσο ουδεμία διάθεση έχει να παραμείνει εκτός εσωτερικής πολιτικής σκηνής και μακριά από τις ζυμώσεις στο χώρο της κεντροδεξιάς.
Έχοντας, δε, και ένα πολύτιμο κεφάλαιο από την ενασχόλησή του με τα ευρωπαϊκά, κινείται μεθοδικά ώστε αμέσως μετά το Πάσχα να υπενθυμίσει ότι παραμένει παρών, γράφει το Matrix24.























































