ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Να αναλάβει την πρωτοβουλία ώστε να πραγματοποιηθεί έλεγχος του κόστους λειτουργίας της ΔΤ και της ΝΕΡΙΤ, ζήτησε από τον υπουργό Επικρατείας, ο υφυπουργός Επικρατείας για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου Τέρενς Κουίκ, ο οποίος ανέφερε ότι αυτό το εγχείρημα κόστισε στον ελληνικό λαό εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.
«Πρέπει να αποδοθεί ακόμη και σε επίπεδο ενός ελέγχου λογιστικού, μια ικανοποίηση απέναντι και στον Έλληνα φορολογούμενο. Ψάχνουμε να βρούμε τα 300 εκατ. για το ΔΝΤ και αυτά πήγαν στη ΝΕΡΙΤ», τόνισε χαρακτηριστικά κατά την παρέμβασή του στη συζήτηση της Επιτροπής επί του νομοσχεδίου για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ.
Εξάλλου, απευθυνόμενος προς τον Νίκο Παππά, ο κ. Κουίκ τον κάλεσε:
«Δώστε μια μέρα στη δημοσιότητα τον χάρτη της DIGEA για να δείτε τι υπέγραψε η προηγούμενη κυβέρνηση» και συμπλήρωσε πως πρόκειται για έναν χάρτη που «αφήνει την Ελλάδα των πίσω ορεινών όγκων, όπως τα Πομακοχώρια, μέσα στο απόλυτο μαύρο».
«Και δεν βάζω το θέμα μόνο εθνικά, γιατί, δηλαδή, να βλέπουν τούρκικα κι όχι ελληνικά κανάλια; Λέω ότι το ίδιο συμβαίνει στα νησιά του Αιγαίου, στη Θάσο», εξήγησε.
























































