ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σοκαριστικό βίντεο με εξαγριωμένο ελέφαντα που σκοτώνει 75χρονο Αμερικανό εκατομμυριούχο
Washington Post: Το Ιράν χτύπησε πολύ περισσότερες βάσεις των ΗΠΑ από ό,τι έχει αναφερθεί
Ο φόβος των ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Νέο «χτύπημα» Καραμανλή: Σκανδαλώδης και πελατειακή η διαχείριση των αγροτικών ενισχύσεων
Οικ. Πατριάρχης και Αλέξης Τσίπρας: Εκκλησία και Αριστερά με κοινές ανθρωπιστικές αρχές και αξίες - Η Ελλάδα κράτος-πυλώνας της περιφερειακής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με ανακοίνωσή του ο υπουργός Επικρατείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς Παναγιώτης Νικολούδης μία ημέρα μετά τη σύλληψη για φοροδιαφυγή του επιχειρηματία Λεωνίδα Μπόμπολα, ο οποίος κατέβαλε 1,8 εκατ. ευρώ για να μην του απαγγελθούν κατηγορίες, προαναγγέλλει ουσιαστικά νέες ηχηρές συλλήψεις.
Στο δελτίο Τύπου που διανεμήθηκε από το αρμόδιο υπουργείο τονίζεται ότι «όλοι οι Έλληνες είναι ίσοι απέναντι στο νόμο», και ότι «όλοι έχουν υποχρέωση να συμμετέχουν στα βάρη (πληρωμή φόρων) ανάλογα με τις οικονομικές τους δυνατότητες».
«Η κυβέρνηση, συστηματικά και μεθοδευμένα, προβαίνει στις απαραίτητες νομοθετικές παρεμβάσεις, την ανάπτυξη διεθνών συνεργασιών και τη σύναψη διεθνών συμφωνιών, που θα της δώσουν τη δυνατότητα να εισπράττει τους νόμιμους φόρους από όλους, όσους οφείλουν, χωρίς καμία εξαίρεση, άσχετα με το ποιος είναι ο οφειλέτης και με το πού έχει διοχετεύσει τα χρήματά του» σημειώνει ο κ. Νικολούδης, τονίζοντας ότι «τα αποτελέσματα των ενεργειών αυτών της κυβέρνησης, θα φανούν και μάλιστα σύντομα και με τρόπο απόλυτα πειστικό».
























































