ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Ίσραελ Κατζ εξευτέλισε τον «τζάμπα μάγκα» Ερντογάν - «Χάρτινος σουλτάνος» και άλλα... κοσμητικά
Ακόμα ένας Έλληνας της Συρίας δολοφονήθηκε από τους «μπάτσους» του καθεστώτος - Οι Έλληνες της Συρίας ζητάνε διπλωματική αλληλεγγύη από
Εξοντώθηκε οπλαρχηγός της Χαμάς που κρατούσε εφτά ομήρους στην Πόλη της Γάζας
Ο τραμπούκος-πειρατής Ερντογάν επιχειρεί με μαφιόζικες υποκρισίες να εμφανιστεί ως δήθεν φίλος και σύμμαχος της Ελλάδας
Η Σομαλιλάνδη θα ήθελε ισραηλινή βάση στο έδαφός της και συμμαχία με το Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνάντηση με την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου είχε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Real Fm 97.8 η Ρένα Δούρου ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για το ταξίδι της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, για τις επαφές που είχε αλλά και για τις ομιλίες που πραγματοποίησε.
Ο Αλέξης Τσίπρας την ενημέρωσε, σύμφωνα με τον Real Fm 97.8 για τη συνάντησή του με τους υπόλοιπους Περιφερειάρχες το Σάββατο για τα ταμειακά διαθέσιμα.
Σημειώνεται ότι η πρώτη Περιφέρεια που άνοιξε το δρόμο δίνοντας μέρος των διαθεσίμων στα κρατικά ταμεία ήταν η Περιφέρεια Αττικής, με την κυρία Δούρου να μιλά για εθνικά επωφελή κίνηση αλλά και χρήσιμη για την Περιφέρεια.
Μετά τη συνάντηση, ο πρωθυπουργός, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, συνεργάτες του κ. Τσίπρα και η περιφερειάρχης Αττικής, εξήλθαν από το Μέγαρο Μαξίμου και κατευθύνθηκαν πεζή προς τη Βουλή, μέσα από τον Εθνικό Κήπο.
Όπως γνωρίζετε, τέτοιες ωραίες ημέρες, ο Εθνικός Κήπος είναι απόλαυση και προσφέρεται για χαλαρές συζητήσεις, περπατώντας ανάμεσα στα δέντρα, δίχως να… ακούγονται τα πάντα.
























































