Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σαμαράς: Η κυβέρνηση δεν πήρε καμιά εντολή να καταστρέψει τη χώρα

Σαμαράς: Η κυβέρνηση δεν πήρε καμιά εντολή να καταστρέψει τη χώρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε «χειρότερο Μνημόνιο» οδηγεί τη χώρα η κυβέρνηση και το κόστος του νέο προγράμματος θα είναι για τους πολίτες 14 φορές μεγαλύτερο από το αντίστοιχο των μέτρων του mail Χαρδούβελη, δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, στην ομιλία του στο ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ, που πραγματοποιείται στο Πόρτο Καρράς της Χαλκιδικής.

Κατηγόρησε την μάλιστα την κυβέρνηση για «κακόγουστο θέατρο» με τη «δήθεν διαπραγμάτευση» καθώς και ότι «διέσυρε τη χώρα με τα ουάου του κ. Βαρουφάκη».

«Δεν πήραν καμιά εντολή να καταστρέψουν τη χώρα και αν διαπιστώνουν ότι δεν μπορούν να κάνουν όσα υποσχέθηκαν ας βοηθήσουν να βγει η χώρα από το αδιέξοδο στο οποίο οι ίδιοι την οδήγησαν» είπε για την κυβέρνηση, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι «ο λαός θα τους παραμερίσει και θα τους τιμωρήσει όπως τους αξίζει».

Για τη στάση της ΝΔ, τόνισε πως θα βοηθήσει όχι την κυβέρνηση, αλλά την πατρίδα, και δεν θα χαριστεί, δεν θα επιτρέψει στην κυβέρνηση να ρίξει τη χώρα στα βράχια.

Όπως είπε, χάθηκε χρόνος, αλλά η Ελλάδα μπορεί ακόμα να βγει από την κρίση, και απηύθυνε έκκληση «όλοι μαζί να διορθώσουμε το λάθος».

Παρατήρησε, επίσης, ότι η κυβέρνηση νομοθετεί με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ τις είχε χαρακτηρίσει «χουντικής έμπνευσης» και «συνταγματική εκτροπή».

Ιδιαίτερα επικριτικός για την κυβέρνηση ήταν σε ό,τι αφορά στην πράξη νομοθετικού περιεχομένου της κυβέρνησης για τα αποθεματικά και διαθέσιμα των Δήμων και των Περιφερειών και πρόσθεσε πως η κυβέρνηση επιχειρεί να «στραγγαλίσει» και να «ποδηγετήσει» την τοπική αυτοδιοίκηση.

«Οι μεταλλωρύχοι αγωνίζονται για δουλειά και επενδύσεις δυστυχώς σε ένα περιβάλλον που απεχθάνεται και ιδεολογικά συγκρούεται με επενδύσεις και ιδιωτική πρωτοβουλία», δήλωσε αναφερόμενος στη συνάντησή του που είχε νωρίτερα με εκπροσώπους των εργαζομένων στην επένδυση χρυσού στις Σκουριές της Χαλκιδικής.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Κασιμάτη καταψήφισε την πρόταση της Ντόρας να ενταχθεί το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

ΣΥΡΙΖΑ: Με απειλές περί αστάθειας και χάους ξεκινά η ΝΔ την εκστρατεία φόβου

Δημοσκόπηση: Μειώνεται η ψαλίδα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Καταλληλότερος πρωθυπουργός ξανά ο Κανένας

Ευρωεκλογές: Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Μητσοτάκη για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Πέθανε ο Θεοφάνης Δημοσχάκης πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...