ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΕΠ - Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ευρωπαϊκή Ένωση, Πέδρο Κοέλιο, Πορτογαλία,

















































Ο Νετανιάχου σκοπεύει να καταγγείλει την Τουρκία στον Τραμπ
Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη
Ένας σε σύγχυση κουτοπόνηρος Ερντογάν τηλεφώνησε στον Πρόεδρο του Λιβάνου για να «χαλάσει» την οριοθέτηση ΑΟΖ με την Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επιφυλακτικός ως προς την πιθανότητα να υπάρξει άμεσα μια συμφωνία με την Ελλάδα, εμφανίστηκε ο Πορτογάλος πρωθυπουργός Πέδρο Πάσος Κοέλιο.
Από τη Ρίγα, ο κ. Κοέλιο τόνισε πως δεν υπάρχουν σημάδια πως μια συμφωνία της Ελλάδας με τους πιστωτές της είναι κοντά, προσθέτοντας ότι «υπάρχει μια επίμονη δυσκολία στο να βρεθεί λύση που θα μπορεί να θεωρηθεί μακράς διάρκειας».
«Ελπίζω ότι μια συμφωνία είναι πιθανή, αν και όλοι γνωρίζουμε ότι ο χρόνος τελειώνει και δεν έχουν υπάρξει σημάδια ότι μια συμφωνία είναι κοντά», πρόσφερε χαρακτηριστικά.
Όπως σημειώνει το Dow Jones Newswires, ο Passos Coelho, ο οποίος εφάρμοσε σκληρά μέτρα λιτότητας στο πλαίσιο του τριετούς προγράμματος διάσωσης της χώρας, είναι από τους πιο σκληρούς επικριτές των σχεδίων της νέας ελληνικής κυβέρνησης τα οποία έχει χαρακτηρίσει “παραμύθι” το οποίο δεν είναι συμβατό με τους κανόνες της ΕΕ.
Την Πέμπτη εξέφρασε την ελπίδα του ότι μια συμφωνία της Ελλάδας με τους πιστωτές της είναι πιθανή.
Το μέλλον της Ελλάδας είναι πολύ σημαντικό για την Πορτογαλία η οποία θεωρείται από τις αγορές ως η επόμενη πιο εύθραυστη χώρα στην Ευρωζώνη λόγω του μεγάλου δημόσιου χρέους και των χαμηλών αναπτυξιακών προοπτικών, αναφέρει το Dow Jones Newswires. Το χρέος ξεπερνά το 124% του ΑΕΠ, ενώ η ανάπτυξη αναμένεται να φτάσει κατά μέσο όρο το 1,2% σε μεσοπρόθεσμη βάση, σύμφωνα με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.























































