ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έντονο φλερτ βρίσκεται σε εξέλιξη, εδώ και αρκετές εβδομάδες, μεταξύ του πρώην περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρού, και της Νέας Δημοκρατίας.
Όπως γράφουν τα Παραπολιτικά, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξάλλου, είχε στηρίξει τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες εκλογές, απέναντι στην Ρένα Δούρου και τελικά κατάφερε να χάσει στον δεύτερο γύρο.
Αυτό που ακούγεται, μάλιστα, είναι ότι ο Γιάννης Σγουρός, θα επιδιώξει να είναι στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στη Β’ Αθηνών όποτε στηθούν κάλπες.
Βεβαίως, στο εσωτερικό του κόμματος επικρατεί αναβρασμός και μόνο στο άκουσμα μιας τέτοιας είδησης.
Ειδικά μεταξύ των βουλευτών που εκλέγονται στην ίδια περιφέρεια, οι οποίοι ταυτόχρονα συζητούν ότι δεν είναι απίθανο μαζί με τον κ. Σγουρό να εμφανιστεί «πακέτο» ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Και στην ιδέα μόνο οι γαλάζιοι βγαίνουν στα κάγκελα, καταλήγουν τα Παραπολιτικά.
























































