ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ξεκάθαρο όχι στην πρόταση της κυβέρνησης για την ΕΡΤ δίνει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.
Η βουλευτής ψήφισε αρνητικά για τον προτεινόμενο διευθύνοντα σύμβουλο Λάμπη Ταγματάρχη και την προτεινόμενη ως μέλος του δ.σ. Έλλη Παπακωνσταντίνου.
Η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου ρώτησε αν οι προτεινόμενοι έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους και εκείνοι απάντησαν στο σύνολό τους αρνητικά.
Στη συνέχεια η κ. Μακρή ρώτησε την κ. Παπακωνσταντίνου αν είναι βαφτισιμιά του κ. Ταγματάρχη. Τόσο η κ. Παπακωνσταντίνου όσο και ο κ. Ταγματάρχης το διέψευσαν, όμως η Ρ. Μακρή δήλωσε ότι δεν πείστηκε και γι’ αυτό τοποθετήθηκε αρνητικά και για την κ. Παπακωνσταντίνου.
























































