ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη βεβαιότητα πως δε θα γίνουν μειώσεις σε κύριες και επικουρικές συντάξεις διεμήνυσε στους εκπροσώπους της ΑΔΕΔΥ ο Δημήτρης Στρατούλης κατά τη συνάντηση που είχαν το υπουργείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων.
Ο υπουργός μεταξύ άλλων ανέφερε ότι το πάγωμα στη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος και ο νέος τρόπος υπολογισμού των κύριων συντάξεων θα περάσει με νομοθετική ρύθμιση το επόμενο διάστημα.
Όσον αφορά τα όρια ηλικίας αλλά και τις πρόωρες συντάξεις τόνισε οτι δε θα γίνουν θεμελιωμένα συνταξιοδοτικά δικαιώματα, ενώ για τον υπολογισμό του εφάπαξ υπογράμμισε πως θα καταργηθεί ο μνημονιακός μαθηματικός τύπος υπολογισμού και έπειτα από ψήφιση νέου τύπου θα επανέλθει στα επίπεδα της 31ης Αυγούστου 2013.
Σημειώνεται ότι η ΑΔΕΔΥ προκήρυξε σήμερα παναττική στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τη λήξη του ωραρίου και πραγματοποίησε συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εργασίας.
























































