ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βρείτε τα έως τις 14 Ιουνίου, διαμηνύει το Βερολίνο

Βρείτε τα έως τις 14 Ιουνίου, διαμηνύει το Βερολίνο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αντιμέτωπη με ένα ακόμη ασφυκτικό χρονικό όριο βρίσκεται η Αθήνα ,όπως αποκάλυψε κυβερνητικός αξιωματούχος το απόγευμα της Τρίτης, και ενώ είχε ήδη γίνει γνωστό πως οι δανειστές έχουν έτοιμη συμφωνία την οποία θα παρουσιάσουν στην κυβέρνηση την Τετάρτη στη λογική take it or leave it.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή το Βερολίνο έχει διαμηνύσει πως η όποια συμφωνία επιτευχθεί θα πρέπει να περάσει προς έγκριση από τη γερμανική Βουλή ως τις 14 Ιουνίου.

Την προϋπόθεση της έγκρισης της γερμανικής Βουλής για οποιαδήποτε νέα συμφωνία ή μεταβολή της προηγούμενης συμφωνίας με την Ελλάδα έχει θέσει δημοσίως πολλές φορές ο Β. Σόιμπλε.

Ο γερμανός υπουργός Οικονομικών είναι εξάλλου εκείνος που αναλαμβάνει σταθερά την αποστολή να «πείσει» τους διαφωνούντες βουλευτές του κυβερνητικού συνασπισμού να εγκρίνουν μια συμφωνία με την Ελλάδα παρέχοντας με τη σκληρή του στάση τα εχέγγυα που ζητεί η γερμανική βουλή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

DW: Η Γερμανία αναζητά ενεργειακές συμφωνίες με την Τουρκία

Καύσωνας στην Ευρώπη: Περισσότεροι από 40 άνθρωποι έχουν πνιγεί σε αναζήτηση δροσιάς

Γερμανίδα δημοσιογράφος που είχε συλληφθεί στη Συρία επέστρεψε στην πατρίδα της έπειτα από μήνες κράτησης

Γερμανία: Άρπαξαν μωρό 3 μηνών από το καρότσι – Εντοπίστηκε νεκρό

Σε τροχιά μετώπου Βερολίνο και Μόσχα: Πρωτοφανείς πολεμικές ιαχές και βαριές κατηγορίες για «ναζιστικά ένστικτα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...