ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βλάντιμιρ Πούτιν,


















































Δυσαρέσκεια στην Ουάσιγκτον για τον Τόμας Μπάρακ - Κοντά στην καρατόμηση;
Ρούμπιο και Χέγκσεθ στην Αθήνα πριν τις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ
Πληροφορίες: Ο Μάρκο Ρούμπιο προσανατολίζεται να αντικαταστήσει τον Τόμας Μπάρακ με τον Ντέιβιντ Πετρέους
Ο Νίκος Δένδιας «ρίχνει» 63,5 εκατ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό των Στρατιωτικών Εργοστασίων
Νεκρή γυναίκα στο Κουφονήσι - Μοιραία η βουτιά στη θάλασσα από ημερόπλοιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν είχε το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με αξιωματούχο της ελληνικής κυβέρνησης, τον οποίο επικαλείται το Reuters.
Σύμφωνα με το πρακτορείο, η τηλεφωνική επικοινωνία των δύο ηγετών εστίασε στη συνεργασία Ελλάδας – Ρωσίας στον τομέα των επιχειρήσεων και της ενέργειας.
Η συνομιλία έρχεται λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της οποίας θα ενημερώσει τους Έλληνες βουλευτές για την πορεία των διαπραγματεύσεων.
Η ομιλία του Πρωθυπουργού κρίνεται ιδιαιτέρως κρίσιμη, καθώς αρκετά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αντιδρούν στις σκληρές προτάσεις της Ευρωζώνης και του ΔΝΤ.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Ρωσία, κατά πολλούς, θεωρείται ως μία πιθανή πηγή χρηματοδότησης της Ελλάδας, σε περίπτωση αρνητικής έκβασης των διαπραγματεύσεων με τους Ευρωπαίους δανειστές, πράγμα όμως που θα προκαλέσει ρήξη με τις ΗΠΑ και πιθανή εμπλοκή της Ελλάδας σε ευρύτερες γεωπολιτικές ανακατατάξεις με αβέβαιη κατάληξη.
























































