ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ιταλία, Λαθρομετανάστες, Μάλτα, Μετανάστες, Ουγγαρία, Πρόσφυγες, Σύνοδος Κορυφής, Φρανσουά Ολάντ,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Είμαστε Ένωση και δεν μπορούμε να αφήσουμε την κάθε χώρα στην τύχη της δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ για το μεγάλο πρόβλημα των προσφύγων και των λαθρομεταναστών, στην μακρά συζήτηση που διήρκεσε μετά το δείπνο των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις στιγμές έντασης μεταξύ του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ και του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ για το ρόλο που έχει αναλάβει ο πρόεδρος της Κομισιόν.
Ακούσαμε τι προσδοκούν Μάλτα, Ιταλία, Ελλάδα για το θέμα της μετανάστευσης, ακόμα και η Ουγγαρία για την μετανάστευση που αντιμετωπίζει από τα Βαλκάνια.
Ο Φρανσουά Ολάντ επεσήμανε ότι προτάθηκε η μέθοδος των ποσοστώσεων για τα κράτη μέλη. «Είπαμε ότι πρέπει να αναληφθούν δεσμεύσεις από κάθε χώρα, αλλά υπήρχαν και κάποιες που ήταν ουδέτερες».
Το θέμα των 40.000 + 20.000 προσφύγων είναι πολύ σοβαρό είπε ο Γάλλος πρόεδρος, δεδομένου ότι άπτεται ανθρώπινων ζωών.
Όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις των θεσμών με την Ελλάδα ο Ολάντ ανέφερε πως η συνεδρίαση του Eurogroup του Σαββάτου θα είναι «ζωτικής σημασίας» διότι στενεύουν τα περιθώρια για την εξεύρεση λύσης.
























































