ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σουλτς: To “ΝΑΙ” φέρνει εκλογές στην Ελλάδα

Σουλτς: To “ΝΑΙ” φέρνει εκλογές στην Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Θα πρέπει να γίνουν νέες εκλογές στην Ελλάδα σε περίπτωση που στο δημοψήφισμα επικρατήσει το «ναι», σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς ο οποίος σε νέες του δηλώσεις την Πέμπτη, διεμήνυσε ότι δεν είναι δυνατό να υπάρξει συμφωνία με την Αθήνα πριν από την Κυριακή.

Σύμφωνα με το γερμανικό οικονομικό πρακτορείο MNI, ο κ. Σουλτς υπογράμμισε ότι το αν θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους πιστωτές της, θα εξαρτηθεί από το αν στο δημοψήφισμα ο ελληνικός λαός πει «ναι» ή «όχι».

Ακόμη, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Passauer Neuen Presse ο Σουλτς εκτίμησε ότι «είναι δύσκολο να μιλήσουμε για ένα τρίτο πακέτο βοήθειας για όσο διάστημα επικρατεί αβεβαιότητα για το πού πάει η Αθήνα».

Ο Σοσιαλδημοκράτης πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τόνισε, μάλιστα, πως «η μπάλα βρίσκεται στο γήπεδο της Αθήνας» και κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση να συμπεριφερθεί ξεκάθαρα και να μην στέλνει συνεχώς νέα και συγκεχυμένα μηνύματα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Φαραντούρης καλεί την Κομισιόν να παρέμβει για την εργαλειοποίηση της αλιείας και της προστασίας του περιβάλλοντος απ’ την Τουρκία

Αυτοδυναμία ή χανόμαστε; – Παραπλανητικά και εκβιαστικά διλήμματα

Σαμαράς για νέο κόμμα: Έχω πάρει τις αποφάσεις μου – Θα τις ανακοινώσω όταν και όπως πρέπει

Μάλτα: Το Εργατικό κόμμα του πρωθυπουργού Ρόμπερτ Αμπέλα νικητής των εκλογών για τέταρτη φορά

Ο Χάρης Δούκας θέλει συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ με ΕΛΑΣ – Πρωθυπουργός από το ΠΡΩΤΟ σε ψήφους κόμμα της δημοκρατικής παράταξης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...