ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ισραηλινά κυβερνητικά στελέχη επιρρίπτουν ευθύνες στον Τζάρεντ Κούσνερ για την παρουσία Τουρκίας και Κατάρ στο συμβούλιο της Γάζας
Μπεζαλέλ Σμότριτς: Δεν πολεμήσαμε δύο χρόνια στη Γάζα για να κάθονται εκεί Τούρκοι και Καταριανοί
Μάχες σε όλη τη Συρία - Οι Κούρδοι συγκρούονται με τους τζιχαντιστές της Δαμασκού - Οι ΗΠΑ στηρίζουν τα τζιχάντια
«Μουσουλμανικό ΝΑΤΟ»: Σε προχωρημένες συνομιλίες η Τουρκία για ένταξη στο σύμφωνο αμοιβαίας άμυνας Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν
Ακροδεξιά θρησκόληπτη συνωμοσιολόγος η Καρυστιανού - Τάχθηκε κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών και πρότεινε δημόσια διαβούλευση για τις εκτρώσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας μας και μαζί μ’ αυτήν η ασφάλεια, οι αξίες και τα κεκτημένα του λαού μας κινδυνεύουν”, αναφέρει σε δήλωσή της η Προέδρος του Δ.Σ. του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, Ρόδη Κράτσα.
“Συνέπεια αυτών των πολιτικών εξελίξεων είναι ν’ απειλείται το όνειρο του Κωνσταντίνου Καραμανλή αλλά και της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού για μια Ελλάδα δημιουργική, αναπτυσσόμενη και ασφαλή μέσα στην καρδιά της Ευρώπης.
Αρχή και θέση του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής είναι ότι μόνο μία Ελλάδα ευρωπαϊκή μπορεί να ισχυροποιήσει τη θέση της στην ευαίσθητη γειτονιά της και ν’ αξιοποιήσει τις ευκαιρίες στο συνεχώς εξελισσόμενο, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο περιβάλλον.
Σήμερα, καλούνται οι Ελληνίδες και οι Έλληνες να μείνουν ενωμένοι σ’ αυτό το όραμα και στόχο, να καταδικάσουν και ν’ αποτρέψουν τα παραπλανητικά μηνύματα και διλήμματα και να δώσουν το «παρών» μ’ ένα συντριπτικό ΝΑΙ στην Ενωμένη Ευρώπη.
NΑΙ στο κοινό μας νόμισμα, το Ευρώ.
Τις μεγάλες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας, πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε με γνώμονα την αλήθεια και το συμφέρον του ελληνικού λαού, μακριά από διχασμούς και ιδεοληψίες.
Είναι ο μόνος δρόμος για να ξεφύγει η Ελλάδα από τη δίνη της σημερινής κατάστασης και να επανέλθει στην πορεία της ελπίδας κα της προσπάθειας για ένα καλύτερο μέλλον.
Το αξίζει η πατρίδα μας. Θα τα καταφέρουμε”, καταλήγει η δήλωση της κ. Κράτσα.























































