ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Φτηνό λαϊκισμό αποδίδουν στην κυβέρνηση της Μέρκελ με το αν αποδίδει μονομερώς τις ευθύνες στην ελληνική κυβέρνηση Γερμανοί νεολαίοι του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος και των Πρασίνων.
Μ ανοιχτή επιστολή, κάλεσαν τη γερμανική κυβέρνηση να στηρίξει την Ελλάδα. «Εάν αποτύχει η στήριξη στην Ελλάδα, αποτυγχάνει η Ευρώπη» αναφέρεται στο κείμενο που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και στο οποίο οι υπογράφοντες καταδικάζουν τις ανταλλαγές κατηγοριών για το ποια πλευρά φέρει την ευθύνη.
«Το να αποδίδεται η ευθύνη μονομερώς στην ελληνική κυβέρνηση, είναι φτηνός λαϊκισμός. Υπάρχει μόνο μια λύση: επιστρέψτε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων» αναφέρεται στην ανοιχτή επιστολή, με την οποία καλείται τη γερμανική κυβέρνηση να αλλάξει την πολιτική ρότα της λιτότητας.
























































