ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιεροσόλυμα (Ιερουσαλήμ), Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, Νίκος Κοτζιάς, Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Ο Χακάν Φιντάν διαβάζει αρχαίους Έλληνες μήπως και καταλάβει το ασιανό του τουρκεμένο κεφάλι τι του συμβαίνει
Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Με κόστος 2 δισ. δολάρια την ημέρα, πόσο μπορεί να αντέξει η Ουάσιγκτον τον πόλεμο με το Ιράν;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σειρά επαφών με την ισραηλινή πολιτική και πολιτειακή ηγεσία θα έχει από τη Δευτέρα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς στο πλαίσιο της επίσκεψης εργασίας που πραγματοποιεί στο Ισραήλ.
Ο υπουργός, ο οποίος αναχώρησε την Κυριακή για το Ισραήλ, πριν από την έναρξη των επαφών του με την ισραηλινή πλευρά, θα συναντηθεί, το απόγευμα, στην Ιερουσαλήμ με τον πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ΄.
Ο Νίκος Κοτζιάς τη Δευτέρα θα συναντηθεί τόσο με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ και υπουργό Εξωτερικών, Μπέντζαμιν Νετανιάχου (Benjamin Netanyahu) όσο και με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, υπουργό Εσωτερικών και κύριο διαπραγματευτή για το Παλαιστινιακό, Σίλβαν Σάλομ (Silvan Shalom).
Επίσης θα συναντηθεί με τον υπουργό Ενέργειας, Γιουβάλ Στάινιτζ (Yuval Steinitz) και την αναπληρώτρια υπουργό Εξωτερικών, Τζίπι Χοτοβέλι (Tzipi Hotevely).
Μετά τις επαφές του ο κ. Κοτζιάς θα επισκεφτεί το Ίδρυμα Yad Vashem, όπου θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος.
Την Τρίτη, ο υπουργός Εξωτερικών θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας του Ισραήλ, Ρεουβέν Ρίβλιν (Reuven Rivlin).
























































