ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη λήψη οικονομικής βοήθειας μέσω της επιβολής σχετικού αιτήματος στον ΕSM επιδιώκει η ελληνική κυβέρνηση, σύμφωνα με την γερμανική Handelsblatt που επικαλείται πηγές της Ευρωζώνης.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ελληνική κυβέρνηση σχεδιάζει να καταθέσει αίτημα για νέο πακέτο βοήθειας από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας.
Ωστόσο διευκρινίζεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει η απαραίτητη προεργασία ώστε να οριστικοποιηθούν οι νέοι όροι του προγράμματος.
«Ορισμένοι υπουργοί Οικονομικών είναι ενήμεροι για τις προθέσεις της Ελλάδας» αναφέρουν οι ίδιες πηγές, προσθέτοντας ότι η Αθήνα ξεμένει από χρόνο.
























































