ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αναδιάρθρωση Χρέους, Εισφορά Αλληλεγγύης, Ελληνικό Χρέος, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Συντάξεις, Φόρος Πολυτελούς Διαβίωσης, ΦΠΑ - Φόρος Προστιθέμενης Αξίας,


















































Πρωτοφανές περιστατικό σε τραμ: Νεαροί παρενοχλούσαν τους επιβάτες με ερωτικό βοήθημα
Α. Σαμαράς στο Best TV : Ο Μητσοτάκης είναι το χάος - Πέθανε η λαϊκή ψυχή της ΝΔ (βίντεο)
Νεκρός ο Σαΐφ αλ Ισλάμ Καντάφι - Πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας στο Al Arabiya
Χίος: Τουλάχιστον 14 νεκροί μετανάστες - Τραυματίες 2 λιμενικοί μετά από συμπλοκή με σκάφος διακινητών
Έγγραφα υποδηλώνουν σχέδιο του Επστάιν για τη δημιουργία «ανώτερης δεξαμενής γονιδίων» μέσω θυμάτων 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η επιστολή που υπογράφει ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), με το αίτημα για χρηματοδότηση, αναφέρει τη δέσμευση της Ελλάδας να παραμείνει στο ευρώ και εμπεριέχει και την διευθέτηση του χρέους.
Συγκεκριμένα «καλωσορίζει την ευκαιρία να διερευνηθεί η δυνατότητα λήψης μέτρων προκειμένου το χρέος προς τους θεσμούς να καταστεί βιώσιμο σε μακροπρόθεσμη βάση».
Στην επιστολή για τριετές μνημόνιο η Ελλάδα δεσμεύεται για φορολογικά μέτρα και παρεμβάσεις στις συντάξεις από την επόμενη εβδομάδα.
Στην επιστολή συγκεκριμένη αναφορά σε μέτρα δεν υπάρχει, όμως φαίνεται ο υπουργός Οικονομικών να αναφέρεται στις μεταβολές ων συντελεστών του ΦΠΑ, στην αύξηση του φόρου πολυτελούς διαβίωσης και στην αναπροσαρμογή των συντελεστών υπολογισμού της εισφοράς αλληλεγγύης ενώ φαίνεται ότι θα επισπευσθεί η διαδικασία και τις αλλαγές στο καθεστώς των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων.
























































