ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 - Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης μιλώντας το απόγευμα της Δευτέρας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες άφησε να εννοηθεί ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει τα μέτρα.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες δεν υπάρχουν σκέψεις να παραιτηθεί από υπουργός, εκτός αν του το ζητήσει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.
Πηγές διαψεύδουν επίσης τα σενάρια περί μαζικής αποχώρησης της Αριστερής Πλατφόρμας από την κυβέρνηση.
Η πρωινή σύσκεψη ήταν για να εξετάσουν τις τελευταίες εξελίξεις
Από το περιβάλλον του υπουργού, σχετικά με τις τοποθετήσεις κάποιων υπουργών και μελών του ΣΥΡΙΖΑ που ζητούν παραιτήσεις των υπουργών που διαφωνούν, απαντούν ότι “ο καθένας είναι ελεύθερος να πει τη γνώμη του”.
























































