ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΗΠΑ: Οργή στο Κογκρέσο για τις εξοπλιστικές «δουλίτσες» Τραμπ με Ερντογάν
Ο Τραμπ εξετάζει την πώληση F-35 στον Ερντογάν - Το Ισραήλ αντιδρά
Σε τροχιά σύγκρουσης Ρούμπιο και Τραμπ: «Τρελοί ισλαμιστές» η νέα ηγεσία του Ιράν
Ο Αβραμόπουλος προσέφυγε στον Άρειo Πάγο: Ζητά την ακύρωση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης
Αλέξης Τσίπρας: Στόχος η νίκη της δημοκρατικής παράταξης και της ίδιας της Δημοκρατίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την άμεση κατάθεση της μελέτης επιπτώσεων εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη, ζήτησε από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ειδικότερα, ο κ. Μητσοτάκης κατέθεσε αίτημα κατάθεσης των σχετικών εγγράφων, έπειτα από τα όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός στην τηλεοπτική του συνέντευξη στην ΕΡΤ.
«Το οφείλει στους βουλευτές οι οποίοι τη δεδομένη κρίσιμη για την Ελλάδα χρονική στιγμή στηρίζουν την κυβέρνηση, καθώς πιστεύουν ότι η συγκεκριμένη συμφωνία είναι η μόνη λύση για την έξοδο της χώρας από την κρίση. Το οφείλει πρωτίστως στον ελληνικό λαό για να γνωρίζουν και να καταλάβουν οι πολίτες ότι η θέση της Ελλάδας είναι στην Ευρώπη και στην Ευρωζώνη. Και πως οτιδήποτε άλλο θα ήταν εθνική καταστροφή. Περιμένω να το κάνω άμεσα» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.
























































