ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το βαρύ πυροβολικό στέλνει το ΔΝΤ στην Αθήνα

Το βαρύ πυροβολικό στέλνει το ΔΝΤ στην Αθήνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην αντικατάσταση του μέχρι πρότινος επικεφαλής της αποστολής στην Αθήνα, Ρίσι Γκογιάλ, προχώρησε το ΔΝΤ,βάζοντας στη θέση του τη Ρουμάνα Ντέλια Βελκουλέσκου.

Η 40χρονη λέγεται πως είναι σκληρό καρύδι στις διαπραγματεύσεις και γι αυτό στη Κύπρο όπου ήταν επικεφαλής της αποστολής του ΔΝΤ μέχρι τον Αύγουστο του 2014, την φώναζαν «Δρακουλέσκου».

«Έπειτα από δύο και πλέον χρόνια ως επικεφαλής της αποστολής του ΔΝΤ στην Ελλάδα, ο Ρίσι Γκογιάλ θα αναλάβει άλλες ευθύνες από αυτή την εβδομάδα. Ο ινδός οικονομολόγος με ειδίκευση στα δημοσιονομικά θα αντικατασταθεί από την Ντέλια Βελκουλέσκου, οικονομολόγο που έχει εργαστεί μαζί με την ελληνική ομάδα τα προηγούμενα χρόνια»,επεσήμανε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ.

Η Βελκουλέσκου έχει ιδιαίτερη γνώση πάνω στα θέματα της αναδιοργάνωσης των συνταξιοδοτικών σχεδίων όπως και σε θέματα ενέργειας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο

Αλέξης Τσίπρας για Κυπριακό: «Κατάργηση των εγγυήσεων και απόσυρση των τουρκικών κατοχικών στρατευμάτων»

Σε πανικό ο καταρρέων Μητσοτάκης σχεδιάζει πρόωρες εκλογές – Η απάντηση Τσίπρα από τη Λευκωσία: ΔΕΝ θα προλάβεις! «Το μομέντουμ έχει ήδη δημιουργηθεί»

Αλέξης Τσίπρας: «Δεν είναι λαϊκισμός η λαϊκότητα» – Μας λένε «λαϊκιστές» αυτοί που «αυξάνουν τους μετακλητούς κατά 50% και τους μισθούς τους κατά 70%»

Τσίπρας από Λευκωσία: Στις εκλογές πάμε για να νικήσουμε, όχι για καταγραφή δυνάμεων – Θα είναι ντέρμπι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...