Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κουτσούμπας κατά ΣΥΡΙΖΑ και καπιταλιστών της δραχμής

Κουτσούμπας κατά ΣΥΡΙΖΑ και καπιταλιστών της δραχμής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επίθεση και στον ΣΥΡΙΖΑ και στους διαφωνούντες που υποστηρίζουν την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, από το βήμα της Βουλής .

Ο κ. Κουτσούμπας, στην ομιλία του το δεύτερο νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «την επιστροφή στην καπιταλιστική Ελλάδα της δραχμής θα την πληρώσει πάλι η λαϊκή τάξη».

Απευθυνόμενος στην κυβέρνηση ο κ. Κουτσούμπας είπε ότι «στο πρόσωπό σας αρχίζει να αντανακλάται η σαπίλα της καπιταλιστικής βαρβαρότητας, αυτή που αντανακλούσε ως τώρα στους προηγούμενους».

Αναφερόμενος στην διαπραγμάτευση υποστήριξε ότι «το βολικό παραμύθι του Αριστερού νέου Πρωθυπουργού, που, αφού διαπραγματεύθηκε σκληρά, έπεσε θύμα του γερμανικού καπιταλισμού, θα αναγκαστεί να εφαρμόσει ένα νέο μνημόνιο, εξυπηρετεί τα συμφέροντα της άρχουσας τάξης».

Ο κ. Κουτσούμπας κατηγόρησε ακόμη την κυβέρνηση για «αλισβερίσι» με τα ΜΜΕ για τις άδειες των τηλεοπτικών καναλιών και για μυστικές συναντήσεις προκειμένου να μην πληρώσουν τα χρέη τους. «Σηκώνετε υποκριτικά την σημαία της διαφθοράς. Δεν προβλέπετε κανένα μέτρο γι’ αυτούς που πρωταγωνίστησαν στην φυγή κεφαλαίων στο εξωτερικό», υποστήριξε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση Marc: Τη δεύτερη θέση διεκδικεί το αναμενόμενο κόμμα Τσίπρα

Δημοσκόπηση GPO: 25,2% ΝΔ – 21,8% έως 33,8% ο Τσίπρας – Το 70% θέλει ο Μητσοτάκης να φύγει ΤΩΡΑ

«Ιθάκη» – Τσίπρας για «κουπόνια» Βαρουφάκη: «Δεν ήξερα αν έπρεπε να κλάψω ή να γελάσω» – Για Λαφαζάνη: «Aντιλαμβανόταν έστω και στοιχειωδώς την πραγματικότητα;»

«Ιθάκη»: Ο Πούτιν προέτρεψε τον Τσίπρα «να τα βρει με τη Μέρκελ»

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στο 22,6% η ΝΔ – 23% οι εν δυνάμει ψηφοφόροι Τσίπρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...