Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φλαμπουράρης: Γιατί “απειλεί” τους “αντάρτες” με εκλογές τον Αύγουστο

Φλαμπουράρης: Γιατί “απειλεί” τους “αντάρτες” με εκλογές τον Αύγουστο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες ακόμη και μέσα στον Αύγουστο αφήνει ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, αν απωλεσθεί οριστικά η κυβερνητική πλειοψηφία, ενώ καλεί τους διαφωνούντες υπουργούς να επιστρέψουν στην κυβέρνηση.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο κ. Φλαμπουράρης ανέφερε ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι να κλείσει όσο το δυνατόν πιο συμφέρουσα συμφωνία και στη συνέχεια ανάλογα με τις συνθήκες θα προσδιορίσει την στάση της.

«Αν έχουμε κυβερνητική πλειοψηφία γιατί να πάμε σε εκλογές;» απάντησε σε σχετική ερώτηση ο κ. Φλαμπουράρης, αφήνοντας όμως ανοιχτό παράθυρο, αφού στη συνέχεια συμπλήρωσε «Ας μην τις δαιμονοποιούμε (σ.σ. τις εκλογές), μπορούν να γίνουν σε 20-25 μέρες».

Αντίθετα ο κ. Φλαμπουράρης απέκλεισε κυβέρνηση εθνικής ενότητας με «κόμματα που τα τελευταία έξι χρόνια εφάρμοσαν μία πολιτική που οδήγησε τη χώρα και το λαό της σε αδιέξοδα». .

Είναι προφανές ότι ο υπουργός Επικρατείας απειλεί τους αντάρτες υπουργούς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με πρόωρη προσφυγή στις κάλπες , καθώς εκτός των άλλων θα γίνουν με λίστα πράγμα που σημαίνει ότι πολλοί μπορούν να μείνουν εκτός.

«Για πρώτη φορά υπάρχει αριστερή κυβέρνηση στη χώρα και μου φαίνεται αδιανόητο οι ίδιοι της οι υπουργοί να μην της δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης» είπε ο υπουργός για όσους καταψήφισαν τα μέτρα λέγοντας ότι πιστεύει πως τα πράγματα θα διορθωθούν στην πορεία.

«Με πίκρανε αυτό κι εμένα και τον πρωθυπουργό» συνέχισε ο κ. Φλαμπουράρης απευθύνοντας έκκληση στους «συντρόφους» του, όπως τους χαρακτήρισε, να «συνέλθουν και να επανέλθουν. Να συνειδητοποιήσουν ότι είμαστε κυβέρνηση και όχι αντιπολίτευση» είπε ξεκαθαρίζοντας: «Οι επιλογές είναι: ή μένεις και διευκολύνεις ή φεύγεις».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συμφώνησε αμαχητί σε ένα νέο πρόγραμμα λιτότητας με την ΕΕ

Δημοσκόπηση GPO: Πρώτη η ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ

Κασσελάκης: Γονείς πολλών ανθρώπων και δη βουλευτών πεθαίνουν στα νοσοκομεία επί κυβέρνησης Μητσοτάκη

Κασσελάκης για Ευρωεκλογές: Στόχος ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα στις κάλπες του Ιουνίου

ΣΥΡΙΖΑ: Ζητάει τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για το μπάζωμα των Τεμπών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...