ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Ο Λίβανος κηρύσσει τον Ιρανό πρεσβευτή «persona non grata» και ζητά την αποχώρησή του έως την Κυριακή
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Όποιες το θελήσουν, θα μπορούν να υπηρετήσουν σε εθελοντική βάση τις Ένοπλες Δυνάμεις, να λάβουν τη βασική εκπαίδευση, ώστε να μπορούν, σε περίπτωση που χρειαστεί, να αντιμετωπίσουν επάξια τον οποιοδήποτε κίνδυνο για την πατρίδα μας, και παράλληλα να στελεχώσουν υπηρεσίες που θα μπορέσουν να αποδεσμεύσουν άλλες δυνάμεις για την παραμεθόριο», τόνισε από την Τρίπολη ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.
Ο υπουργός απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πότε θα τεθεί σε εφαρμογή η σκέψη αυτή, ο κ. Καμμένος είπε «θα ξεκινήσει η συζήτηση στο Συμβούλιο Άμυνας με τα επιτελεία, με την πολιτική ηγεσία και με την κοινωνία, για να δούμε πώς μπορεί να γίνει αυτό με τον καλύτερο τρόπο».
Στο σημείο αυτό πρόσθεσε ότι «δεν πρόκειται να κάνουμε την Ελλάδα, Ισραήλ, ώστε να έχουμε υποχρεωτική στράτευση, αλλά θα δώσουμε τη δυνατότητα στην εθελοντική στράτευση».
























































