Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στην Κέρκυρα για διακοπές χωρίς προστασία ο Τσίπρας

Στην Κέρκυρα για διακοπές χωρίς προστασία ο Τσίπρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ερείκουσα, Κέρκυρα,

Στο νησί των Φαιάκων βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας όπου θα περάσει ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά του

Ο Αλέξης Τσίπρας έφθασε νωρίς το πρωί στην Κέρκυρα κι από εκεί αναχώρησε με ταχύπλοο σκάφος για το απομακρυσμένο διαπόντιο νησάκι της Ερείκουσας.

Η Ερείκουσα είναι ένα από τα τρία απομακρυσμένα διαπόντια νησιά της Κέρκυρας που παίρνουν ζωή μόνο το καλοκαίρι, ενώ το χειμώνα οι ελάχιστοι κάτοικοί τους κρατούν με δυσκολία ζωντανά τα νησιά.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να μείνει για λίγες μόνο ημέρες μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ φέρεται ότι ζήτησε από τις Αρχές του νησιού να μην έχει αστυνομική προστασία.

Όπως διαβάζουμε στα τοπικά σάιτ της Κέρκυρας, ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στις 10.00 το πρωί του Σαββάτου στη Κέρκυρα με πτήση της Aegean μαζί με τη σύζυγο του και τα δύο τους παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατέλυσαν σε ξενοδοχειακή μονάδα, ενώ είναι η Τρίτη συνεχόμενη χρονιά που το Πρωθυπουργικό ζεύγος επιλέγουν την Κέρκυρα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Την πρώτη χρονιά είχαν επιλέξει τους Αντιπάξους, μετά βεβαίως, είχε επσικεφθεί ο Αλέξης Τσίπρας και τη Κέρκυρα αρχίζοντας περιοδεία από την Λευκίμμη.

Πέρσι το καλοκαίρι, όντας αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επέλεξε να περάσει τις διακοπές του στην Ερείκουσα, εκεί όπου είναι αντιδήμαρχος ο Α. Γουλής, παλιός συμφοιτητής του σημερινού Πρωθυπουργού στο Πολυτεχνείο και φέτος, όντας Πρωθυπουργός επέλεξε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το νησί για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Με την ίδια πτήση ταξίδευε και ο Κερκυραίος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά προσκείμενος στην Αριστερή πλατφόρμα Στέφανος Σαμοΐλης και είναι άγνωστο αν οι δυο άντρες συνομίλησαν.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Στην Κέρκυρα, λόγω κοινωνικής υποχρέωσης, μετέβη για το Σαββατοκύριακο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συνοδευόμενος από τη σύντροφο του Μπέτυ Μπαζιάνα χωρίς τα παιδιά τους, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο πρωθυπουργός θα επιστρέψει το βράδυ της Κυριακής στην Αθήνα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Ενότητα και συστράτευση με τον Τσίπρα δίπλα στον Κασσελάκη

Κασσελάκης: Τους χαλάσαμε το σχέδιο για αξιωματική αντιπολίτευση ένα βολικό για το σύστημα κόμμα

Αλέξης Τσίπρας: «Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις για την ειρήνη»

Αλέξης Τσίπρας: Δεν θα κάνω rebranding στις αξίες που πρεσβεύω και υπηρετώ (βίντεο)

DW: Τα απομνημονεύματα του Σόιμπλε με 100 σελίδες για την ελληνική κρίση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...