ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Λεβέντης δηλώνει έτοιμος για συγκυβέρνηση με τον Τσίπρα

Ο Λεβέντης δηλώνει έτοιμος για συγκυβέρνηση με τον Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μετά από 20 χρόνια πολιτικής μάχης, ο Βασίλης Λεβέντης τονίζει ότι «ήρθε η ώρα της δικαίωσης» και δηλώνει έτοιμος να συγκυβερνήσει με το ΣΥΡΙΖΑ.

«Είκοσι πέντε χρόνια με είχαν ξεγραμμένο, τώρα ήρθε η ώρα της δικαίωσης», λέει ο Βασίλης Λεβέντης σε συνέντευξή του στη Realnews.

Παράλληλα, ο κ. Λεβέντης εκτιμά ότι το κόμμα του θα πάρει πάνω από 5% στις εκλογές που θα γίνουν και θα αποτελέσει τη μεγάλη έκπληξη, ενώ προεξοφλεί τη διάλυση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, εκτιμώντας ότι ο Πάνος Καμμένος θα μπει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Τσίπρας είναι άπειρος και το κόμμα που θα δημιουργήσει μετά τη διάσπαση θα είναι ένα νέο ΠΑΣΟΚ. Ο Τσίπρας δεν μπορεί να κάνει μεταρρυθμίσεις. Εγώ θα βοηθήσω ώστε να γίνουν σωστές μεταρρυθμίσεις. Δεν θέλω να γίνει συνασπισμός ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, γιατί θα είναι ένωση δύο λαθών. Κύρια αποστολή της Ένωσης είναι να μη χρειαστεί την επομένη των εκλογών να γίνει συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να μπορεί να γίνει ΣΥΡΙΖΑ-Κεντρώων», τονίζει μεταξύ άλλων.

Σημειώνει ακόμη πως «δε θα ζητήσω ούτε υπουργεία ούτε τίποτα άλλο από τον πρωθυπουργό. Το μόνο που θα ζητήσω από τον Τσίπρα είναι να μου επιτρέψει να ταξιδέψω στη Γερμανία ώστε να πείσω τη Μέρκελ για την ανάγκη αλλαγής των μεταρρυθμίσεων».

Το μοναδικό παράπτωμα που χρεώνει στον πρωθυπουργό είναι ότι παρασύρθηκε από τον Γιάννη Βαρουφάκη. «Ορισμένοι είναι εκτός τόπου και χρόνου. Ο Βαρουφάκης έχει την τάση να βγαίνει στα κανάλια και η Ζωή θέλει να εστιάζεται η προσοχή του κόσμου γύρω από τον εαυτό της χωρίς ουσία», αναφέρει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση

Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ: Ζητάμε κυρώσεις στην Τουρκία αν ψηφιστεί νομοσχέδιο που καταπατά τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου

Κομισιόν σε Φαραντούρη: «Φρένο» στην τελωνειακή ένωση ΕΕ-Τουρκίας χωρίς καλή γειτονία

ΣΥΡΙΖΑ: Πρωταθλητισμός για τον πληθωρισμό Απριλίου με «προπονητή» την κυβέρνηση

Νίκος Ανδρουλάκης: «4ήμερη εργασία; Κι όμως γίνεται!»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...