ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Υστερία στην Τουρκία με τους χάρτες του μεγάλου Κουρδιστάν που έδειξαν τα αμερικανικά κανάλια
Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει τη «μητέρα των μαχών»
Τα φτηνά drone των 20.000 δολαρίων «ξοδεύουν» πυραύλους των 4 εκατ. δολαρίων
Απόρρητες πληροφορίες: Τα μυστικά αρχεία που έπεισαν τον Τραμπ να επισπεύσει τον πόλεμο
Οι ΗΠΑ στέλνουν και τρίτο αεροπλανοφόρο στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, θεωρεί ο Αλέκος Φλαμπουράρης ότι εξασφάλισε η ελληνική κυβέρνηση για τη μεταφορά των προσφύγων από τα νησιά, αλλά ουδεμία πληροφορία έδωσε για το τι απέγιναν μετά τη μεταφορά τους από το λιμάνι του Πειραιά στον σταθμό ΗΣΑΠ. Μάλλον «εξαφανίστηκαν» εκτος εάν «λιάζονται» σε καμια παραλία.
Συγκεκριμένα μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Επικρατείας είπε:
«Η μεταφορά των προσφύγων από τα ακριτικά νησιά στην ενδοχώρα με πλοίο που ναύλωσε η ελληνική κυβέρνηση έχει σχεδιαστεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε οι πρόσφυγες να ταξιδέψουν με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και το κόστος να παραμείνει εντός των εξαιρετικά στενών δημοσιονομικών ορίων του ελληνικού κράτους αυτή την περίοδο».
Και συμπλήρωσε: «Ειδικότερα, θέλω να ενημερώσω τους πολίτες για τα ακόλουθα:
»Α) Η διατροφή και η διαμονή των προσφυγών στο πλοίο παρέχονται δωρεάν σε όλους και όλες τους πρόσφυγες, πράγμα που δεν ισχύει στα συμβατικά πλοία.
»Β) Υπάρχει εισιτήριο για τη μεταφορά τους με αντίτιμο ανάλογο με αυτό που ισχύει στα συμβατικά πλοία της γραμμής. Το εισιτήριο για τα παιδιά είναι το μισό.
»Γ) Έχουν δοθεί σαφείς οδηγίες, οι οποίες τηρούνται κατά γράμμα ώστε να υπάρχει ιδιαίτερη ανοχή για τους πρόσφυγες που αδυνατούν να ανταποκριθούν στο αντίτιμο του εισιτηρίου».
























































