Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κουρουμπλής: Ο πολιτικά άστεγος κόσμος της δημοκρατικής παράταξης στηρίζει Τσίπρα

Κουρουμπλής: Ο πολιτικά άστεγος κόσμος της δημοκρατικής παράταξης στηρίζει Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Αν δεν επιτευχθεί η αυτοδυναμία, οφείλουμε να σεβαστούμε το μήνυμα που θα στείλει ο ελληνικός λαός. Ο ελληνικός λαός θα θέλει κάτι διαφορετικό, ένα συμμαχικό σχήμα» δήλωσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84.

Υποστήριξε πως «το τι είναι Αριστερά έχει διάφορες αποχρώσεις. Το πρώτο που πρέπει να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, στις παρούσες συνθήκες, είναι να μπορέσει να επιβάλει ένα αίσθημα δικαιοσύνης στον ελληνικό λαό. Η ελληνική κοινωνία τα τελευταία πέντε χρόνια, παρά τις φοβερές καταστάσεις που έχει ζήσει, επέδειξε ψυχραιμία και ηρεμία».

«Σημαία πρέπει να είναι η συνέπεια και η αξιοπιστία, διότι τα τελευταία πέντε χρόνια, ό,τι είχε συμφωνηθεί, στο τέλος με διάφορους τρόπους δεν γινόταν και αποδεικνυόταν ότι ήμασταν αναξιόπιστοι. Από τη στιγμή που μπαίνει μια υπογραφή, πρέπει να γίνει σεβαστή» συμπλήρωσε.

Ανέφερε ότι η εμπέδωση του αισθήματος της δικαιοσύνης πρέπει να είναι ανάμεσα στις προτεραιότητες, σημειώνοντας πως «δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι με όλα αυτά τα μέτρα που έχουν ληφθεί, ο λαός εμπέδωσε ότι τα βάρη κατανέμονται με δίκαιο τρόπο.

»Πρέπει για όλες τις εκκρεμότητες, που κατά καιρούς έχουν αναδειχθεί, που έχουν να κάνουν με τη φοροδιαφυγή, τη φοροκλοπή, τη φοροαποφυγή, να φτιαχτεί ένας μηχανισμός, να σταματήσει αυτό το αίσθημα. Για τον ΣΥΡΙΖΑ της επόμενης ημέρας αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα, να εμπεδώσει στον κόσμο αυτό το αίσθημα…».

Ήρθε η ώρα της μεγάλης δημοκρατικής αριστερής σοσιαλιστικής παράταξης

Ερωτηθείς για την αποχώρηση μελών του ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως «έχει τόσο κόσμο ο ΣΥΡΙΖΑ… Είναι η μεγάλη στιγμή να συγκροτηθεί η μεγάλη δημοκρατική αριστερή σοσιαλιστική παράταξη. Όλες αυτές οι κινήσεις είναι θνησιγενείς. Σήμερα, το πρόσωπο που μπορεί να συστρατεύσει όλες αυτές τις δημιουργικές δυνάμεις είναι ο Αλέξης Τσίπρας».

Συμπλήρωσε, δε, πως «το ΠΑΣΟΚ, για παράδειγμα, δεν είναι μόνο τα στελέχη, είναι ένας ολόκληρος κόσμος, ο οποίος σήμερα είναι πολιτικά άστεγος. Προσωπικά, ασχολούμαι με αυτό το κομμάτι και έχω μια πρωτοβουλία, γιατί ξέρω τη νοοτροπία τους. Αυτός ο κόσμος θα συστρατευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, μετά την αποχώρηση, η οποία πράγματι είναι τραυματική».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Παπανδρέου προς Ν.Δ.: Υπονομεύετε τα αυτονόητα μιας δημοκρατικής πολιτείας

Αντιπαράθεση του Φαραντούρη με τον Πορτοσάλτε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ

Φαραντούρης: «Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί – Η δημοκρατία θα νικήσει»

Κασσελάκης για «μικρό» Καραμανλή: «Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε» – Όλοι οι βουλευτές της ΝΔ συνυπεύθυνοι

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποχαιρετά τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη με αίσθημα ευγνωμοσύνης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...