Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέα δημοσκόπηση: Mπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ με 3% – Πιο δημοφιλής αρχηγός ο Τσίπρας

Νέα δημοσκόπηση: Mπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ με 3% – Πιο δημοφιλής αρχηγός ο Τσίπρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Προβάδισμα τριών ποσοστιαίων μονάδων για τον ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου διαπιστώνει δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τη μέτρηση, στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με ποσοστό 25%, ενώ η Νέα Δημοκρατία ακολουθεί με 22%.

Την τρίτη θέση μοιράζονται Ποτάμι και ΚΚΕ με ποσοστό 6%, ακολουθεί η Χρυσή Αυγή που συγκεντρώνει το 5,5%, η Λαϊκή Ενότητα με 5%, το ΠΑΣΟΚ και η Ένωση Κεντρώων με 4,5% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2%.

Η αδιευκρίνιστη ψήφος κυμαίνεται στο 14,5%.

Πιο δημοφιλής πολιτικός αρχηγός αναδεικνύεται ο Αλέξης Τσίπρας με ποσοστό 23%, όμως ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ακολουθεί με διαφορά μόλις 0,5% (22,5%). Τρίτος δημοφιλέστερος ο Σταύρος Θεοδωράκης (19,5%) ενώ η Φώφη Γεννηματά κατατάσσεται τέταρτη, συγκεντρώνοντας το 16%. Ο Πάνος Καμμένος συγκεντρώνει ως αρχηγός το 13,5% θετικών γνωμών, ενώ πολύ κοντά βρίσκεται και ο Δημήτρης Κουτσούμπας (13%). Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης συγκεντρώνει 10% θετικών γνωμών. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, συγκέντρωσε 5% θετικών αλλά και 54% αρνητικών γνωμών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλέξης Τσίπρας: Η ανασύνθεση και επανίδρυση της δημοκρατικής παράταξης δεν είναι μια εύκολη υπόθεση – Είναι ΑΝΑΓΚΗ!

Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ – Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις

Αλέξης Τσίπρας για επισιτιστική ασφάλεια: «Ούτε ένα στρέμμα χαμένο»

Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 – Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το Δημόσιο

Αλέξης Τσίπρας: Στα μαύρα χρόνια του Μητσοτάκη ασφυκτιά η Δημοκρατία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...