ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για μια ακόμη φορά προκαλεί την Κοινή Γνώμη η γνωστή για τις νεοφιλελεύθερες εθνομηδενιστικές της απόψεις Μαρία Ρεπούση, βουλευτής του νεοφιλελεύθερου μορφώματος της ΔΗΜΑΡ.
Η Μαρία Ρεπούση έγραψε στο twitter: «Μηχανοκίνητα άρματα και μαχητικά αεροπλάνα επιστρέφουν μετά από 4 χρόνια στις εθνικές παρελάσεις. Δεξιά και πάσης Ελλάδος, υπεράνω κόστους».
Γνωστή για τις μειοδοτικές θέσεις της επί σειράς ζητημάτων που άπτονται της ελληνικής Ιστορίας, όπως ο «συνωστισμός» στο λιμάνι της Σμύρνης κατά τη Μικρασιατική Καταστροφή αλλά και τη σθεναρή της άρνηση να αποδεχτεί τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου από τον τουρκικό εθνικισμό, η κυρία Ρεπούση τη φορά αυτή εκφράζει την αντίθεσή της με την στρατιωτική παρέλαση, την οποία ταυτίζει με μικροκομματικά συμφέροντα της Δεξιάς.
Η Μαρία Ρεπούση που ψήφισε τα μνημόνια δεν δικαιούται να κατηγορεί άλλους για “δεξιά” ούτε να αμφισβητεί τον ένοπλο χαρακτήρα της εθνικής και κοινωνικής Επανάστασης του 1821.
























































