ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο - Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία
Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ακόμη και η αυστηρή και αμείλικτη πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου πίνει τα ποτάκια της!
Πιο συγκεκριμένα ο φακός την απαθανάτισε στην πλατεία Ευόσμου παρέα με την υποψήφια βουλευτή της Α΄Θεσσαλονίκης, Δέσποινα Χαραλαμπίδου να απολαμβάνει λίγες στιγμές ηρεμίας πριν συνεχίσει την προεκλογική της εκστρατεία μαζί με την Λαϊκή Ενότητα.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου χειροκροτήθηκε από πολλούς και μάλιστα οι πιο τολμηροί την πλησίασαν για να βγουν μαζί της μια φωτογραφία.
























































