Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διαβάστε ποια είναι η βασική προτεραιότητα του Σταύρου Θεοδωράκη!

Διαβάστε ποια είναι η βασική προτεραιότητα του Σταύρου Θεοδωράκη!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Να διώξει από το δημόσιο τους κομματικούς εγκάθετους αν το Ποτάμι είναι ισχυρό μετά τις εκλογές θέτει ως βασική προτεραιότητα του ο επικεφαλής του κόμματος Σταύρος Θεοδωράκης .

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο “Έθνος της Κυριακής” και σε ερώτηση αν έπρεπε να πάρει μια και μόνο μία κυβερνητική πρωτοβουλία, ο επικεφαλής του Ποταμιού επέλεξε να απαντήσει ότι θα διώξει τους κομματικούς εγκάθετους από το δημόσιο .

“Θα περιόριζα τους κομματικούς στρατούς στο δημόσιο και στα πανεπιστήμια. Έχουμε ανάγκη την αποκομματικοποίηση. Να δώσουμε χώρο στους άξιους και όχι στους έμπιστους και τους φανατικούς Και είναι αυτό που δεν θέλουν όλοι οι παλιοί. Είναι αυτό που τους ενώνει. Και αυτός είναι ο λόγος που μας πολεμάνε όλοι τόσο πολύ. Αλλά εγώ θα το ξαναπώ. Ένα δυνατό Ποτάμι θα διώξει τους κομματικούς εγκάθετους. Εδώ δεν υπάρχουν συμβιβασμοί”, τόνισε.

Ο κ. Θεοδωράκης για τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης , προτείνει κυβερνητικές συνεργασίες με κορμό νέα πρόσωπα και όχι την ανακύκλωση παλαιών προσώπων.

“Έχει μεγάλη σημασία και η μία ψήφος σε αυτές τις εκλογές” τονίζει ο επικεφαλής του Ποταμιού, αναφέροντας παράλληλα ότι ένα δυνατό Ποτάμι θα προτείνει τη δημιουργία ενός μικρού κυβερνητικού σχήματος, όπου δεν θα είναι πλειοψηφία οι παλιοί υπουργοί και οι μεταρρυθμίσεις θα βρίσκονται στο επίκεντρο της πολιτικής που θα εφαρμοστεί.

“Αν το Ποτάμι έχει ένα 10% τότε θα μας ακούσουν” λέει χαρακτηριστικά, ενώ κάνει και μια μικρή αποτίμηση για την παρουσία του κινήματος μέχρι σήμερα λέγοντας “Το Ποτάμι προσπάθησε να κάνει όλα αυτά που θεωρούνταν απαγορευμένα στην Ελλάδα. Στην Βουλή δεν μπήκαμε σε στρατόπεδα. Κάναμε δημιουργική αντιπολίτευση. Καταθέταμε για όλα πλήρης προτάσεις. Στηρίξαμε τη χώρα στην Ευρώπη”.

«Μπορούμε να διορθώσουμε κάποια από τα λάθη του Τσίπρα. Δεν μπορούμε να τα διορθώσουμε όλα. Αλλά αν έχουμε μια κυβέρνηση σοβαρή και με κύρος στην Ευρώπη, μπορεί να κάνει αλλαγές», είπε ο κ. Θεοδωράκης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραμπ: Υπονοούμενα για πολιτική βία μετά τις εκλογές του 2024 αν δεν εκλεγεί

Απαξιωτικός ο Μπάιντεν για τον Τραμπ: «Είμαι ένας ενήλικας που έχει αντίπαλό του ένα εξάχρονο παιδί»

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών – Πλήγμα στην εκλογική διαδικασία

Δημοσκόπηση GPO: Πρώτη η ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ

Κασσελάκης: Αυτά είναι τα ψεύδη της κυβέρνησης Μητσοτάκη – Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκπλήξει στις εκλογές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...