Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Zωή: Μην πιστεύετε τα ψέματα του Τσίπρα – O λαός δεν τρώει κουτόχορτο

Zωή: Μην πιστεύετε τα ψέματα του Τσίπρα –  O λαός δεν τρώει κουτόχορτο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέα σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά την ομιλία της στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας στην Ομόνοια.

«Μην ακούτε τον κ. Τσίπρα που λέει δεν θα γίνω Παπαδήμος. Με την ίδια ευκολία είπε ότι θα καταργούσε τα μνημόνια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο λαός μας έχει ανεξίτηλα γραμμένη στην ιστορία του την αντίσταση. Ο λαός καλείται για άλλη μια φορά με αποφασιστικότητα να γράψει ιστορία, να αντισταθεί και να δώσει μαθήματα αξιοπρέπειας και ανιδιοτέλειας» είπε η κ. Κωνσταντοπούλου και ρώτησε τους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Ομονοίας: Τελικά πρέπει να το πληρώσουμε το χρέος; «Τι είπατε; Όχι; Είμαι σίγουρη ότι το άκουσε η Λαγκάρντ, ο Τουσκ, ο Ντράγκι, η Μέρκελ και ο Σόιμπλε. Το μόνο χρέος που έχουμε είναι αυτό της ανατροπής του σάπιου συστήματος που κατέστρεψε τη χώρα μας» ανέφερε.

«Απ’ αυτήν εδώ την πλατεία ας τους στείλουμε το μήνυμα ότι τα σχέδιά τους θα αποτύχουν γιατί ο λαός δεν τρώει κουτόχορτο και δεν καταπίνει αμάσητη την προπαγάνδα της διαπλεκόμενης μιντιοκρατίας» τόνισε η υποψήφια της Λαϊκής Ενότητας.

«Ακόμα κι αν κάποιοι πήραν το όχι του λαού και το έκαναν δικό τους ναι, ακόμη κι αν κάποιοι παραβίασαν την εντολή του, αντικατέστησαν τη λαική κυριαρχία με την επιτροπεία, τον πέταξαν από την ταράτσα στα τσιμέντα, ξανασηκώνεται και θα κερδίσει το τέρας του μνημόνιου, πρόσθεσε και είπε το σύνθημα: Λαέ μη σκύβεις το κεφάλι, ο μόνος δρόμος είναι αντίσταση και πάλι».

«Στο δίλημμα πειθαρχία ή Δημοκρατία απαντούμε Δημοκρατία. Στο δίλημμα Μνημόνιο ή Δημοκρατία απαντούμε Δημοκρατία. Στο δίλημμα υποταγή ή δημοκρατία απαντούμε δημοκρατία. Και στο δίλημμα ευρώ ή δημοκρατία απαντούμε δημοκρατία. Εξηγήσεις πρέπει να δώσουν εκείνοι που στο δίλημμα αυτό απαντούν ευρώ» , ανέφερε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραμπ: Υπονοούμενα για πολιτική βία μετά τις εκλογές του 2024 αν δεν εκλεγεί

Απαξιωτικός ο Μπάιντεν για τον Τραμπ: «Είμαι ένας ενήλικας που έχει αντίπαλό του ένα εξάχρονο παιδί»

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών – Πλήγμα στην εκλογική διαδικασία

Δημοσκόπηση GPO: Πρώτη η ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ

Κασσελάκης: Αυτά είναι τα ψεύδη της κυβέρνησης Μητσοτάκη – Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκπλήξει στις εκλογές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Το «σύνδρομο της μαϊμούς» – Σχέσεις εξάρτησης μέχρι να βρεθεί ο επόμενος
Όσο αστεία κι αν σας φαίνεται η ονομασία του συγκεκριμένου συνδρόμου, η αλήθεια είναι πως...