ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελευσίνα: 32χρονος τραυματίας από ακροδεξιούς - «Εμείς κάνουμε κουμάντο εδώ»
Κλειστά τα σχολεία στην Γκράβα: Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα μέχρι νεοτέρας
Οι Τούρκοι «στρατολογούν» αλλοδαπούς ακτιβιστές για «άμεσες δράσεις» στη Δυτ. Όχθη
ΗΠΑ: Σχέδιο τριών ημερών κατά του Ιράν - Ο Τραμπ έχει απορρίψει πέντε σχέδια επιθέσεων
Αμερικανικό μαχητικό X-BAT με Τεχνητή Νοημοσύνη - Κατακόρυφης προσγείωσης/απογείωσης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ξεκινούν από Τρίτη οι διαδικασίες εκλογής προέδρου στο κόμμα της Νέα Δημοκρατία, με σκοπό να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό, αποφάσισαν σε σύντομη συνεργασία που είχαν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Ανδρέας Παπαμιμίκος.
Με τον τρόπο αυτό ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης επιχειρεί να βάλει φρένο στο κλίμα εσωστρέφειας που έχει αρχίσει να καλλιεργείται στη ΝΔ και παράλληλα να να κεφαλαιοποιήσει ο ίδιος, εφόσον επιβεβαιώσει την πρόθεσή του να διεκδικήσει την αρχηγία του κόμματος, τα υψηλά ποσοστά συσπείρωσης που πέτυχε μέσα στο δίμηνο ως υπηρεσιακός πρόεδρος.
Παράλληλα, με την εσπευσμένη αυτή διαδικασία εκλογής νέου προέδρου, αναμένεται να ανοίξουν τα «χαρτιά» τους οι ενδιαφερόμενοι πολύ νωρίτερα απ’ ότι προγραμμάτιζαν.
Η διαδικασία εκλογής Προέδρου αναμένεται σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τη Συγγρού μέχρι τις Αρχές Νοεμβρίου να έχει ολοκληρωθεί. Στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι να έχει κλείσει οριστικά τα εσωκομματικά της ζητήματα και να μπορεί να σταθεί χωρίς προσκόμματα ως αξιωματική αντιπολίτευση.























































